Ім’я Юліана

Юліана

Давненько ваш автор нічого не писав в рубриці «Імена». Чому так? Напевно тому, що про багато імен вже було написано, плюс з часом на блозі з’явилися нові рубрики й за «Імена» я забув.

Але, сьогодні, в останній день вересня спробую надолужити, розглядаючи під мікроскопом чудове ім’я – Юліана.

Звичайно, не всі дівчата, які носять це ім’я якраз такі, як я напишу, але зірки Воробуса не зраджують ніколи. Отже, я вийшов на вулицю, глянув на зірочки й вони мені розповіли про Юліан наступне.

Жіноче ім’я Юліана латинського походження. Буквальне трактування звучить, як «посланниця Юпітера».

Воно є сучасною формою особистого імені Юлій або Юліанус. Саме ж ім’я і його значення тісно пов’язані з Богом Юпітером. Жінки, яких назвали цим іменем мають неймовірну енергетику, а також велику кількість характеристик.

Хоча, є й версія, що Юліана має давногрецьке коріння й перекладається дослівно як «пухнаста», «кучерява». Особисто мені здається, що це ім’я пов’язано з Давнім Римом і Юлієм Цезарем. Можливо й тому вони керуються принципом «прийшов, побачив, переміг». Дівчата з цим іменем відповідальні й часто не можуть залишити незавершеним ту чи іншу справу.

Скорочено Юліану ще називають: Юліанчик, Юла, Юса, Юліка.

Незважаючи на те, що це ім’я в Україні є не таким популярним, День Ангела Юліани святкують 12 разів на рік. Тому, якщо хочете вітати дівчину-Юліану, то зробити це можна в такі місяці:

– січень — 3, 15;
– березень — 17;
– квітень — 2;
– травень — 16;
– червень — 15;
– липень — 19;
– серпень — 30, 31;
– жовтень — 11;
– листопад — 14;
– грудень — 17.

Також читайте:   Ім'я Андрій

Позитивні риси: цілеспрямованість, чуйність, доброта, енергійність. Юліани легкі на підйом.

Негативні риси, якщо їх так можна назвати, довірливість, примхливість. Хоча, всі дівчата примхливі, не лише з даним іменем.

Юліана – відзначається енергійністю і жагою діяльності, яка поєднується з м’яким характером і комунікабельністю. Їм притаманний аристократизм, тому вона легко заводить знайомства серед еліти, хоча не уникає і спілкування з простими людьми. Вона не заздрісна, вміє радіти успіхам друзів і завжди готова простягнути руку допомоги або дати слушну пораду.

Дівчата з цим ім’ям не закохуються у першого кращого. Вони ретельно придивляються до осіб протилежної статі, уважно їх вивчаючи. Довіриться лише тому, за яким зможе бути як за кам’яною стіною. Можливий егоїзм, але не у всіх. Юліани не люблять буденності, тому аби завоювати їх серця не треба обмежувати їх свободу.

Працює лише на тій роботі, яка їй подобається і приносить хороший дохід. Хоча, за сім’ю не забуває. Дітей вона дуже любить, як і коханого, якого врешті-решт вибере.

Добре порається по господарстві, але інколи лінується. Тому, аби заставити її щось приготувати, треба добре постаратися.

Загалом же у характері Юліани переважають такі якості, як самовідданість, доброта, неприйняття несправедливості. В процесі життя характер її змінюється. Більшою мірою це залежить від того, які цілі ставить перед собою дівчина.

Крутити шури-мури дівчатам з цим іменем зірки радять з хлопцями з іменами:

Олександр;
Сергій;
Микита;
Вячеслав;
Геннадій;
Роман;
Руслан;
Володимир.

Не варто нічого мати спільного з:

Данилами;
Андріями;
Владиславами;
Петрами;
Павлами;
Максим.

Ну, і пісні. Знаю, що одна з Юліан дуже любить наступну композицію:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*