Lego Minecraft: вихід за межі віртуального світу

Lego Minecraft

Комп’ютерна гра Minecraft з 2011 року стрімко захоплює прихильників по всьому світові. Вона не має конкретної цілі або сюжету, а ігровий процес здебільшого будується на імпровізації. Тривимірний світ Minecraft відкриває перед гравцями унікальні можливості для творчості. Всесвіт гри складається з об’ємних блоків, які відрізняються між собою зовнішнім виглядом, фізичними параметрами та іншими ознаками. З цих блоків можна споруджувати різні конструкції, що нагадує віртуальний конструктор.

Схожість з Lego не випадкова – гра насправді імітувала популярний конструктор. А у 2012 році виробник і сам випустив тематичну колекцію Лего Майнкрафт. В кожному іграшковому магазині Львова ви обов’язково знайдете конструктори LEGO Minecraft, які стали одним з найбільш улюблених та популярних продуктів данського бренду дитячих іграшок.

Lego Minecraft – перенесіть віртуальний світ гри в реальність

Якщо ваша дитина захоплюється грою Minecraft, але ви не схвалюєте довготривале перебування перед монітором, то просто подаруйте їй конструктор з колекції Лего Майнкрафт. Яскраві набори точно відтворюють персонажів комп’ютерної гри або цілі сюжети. Ваша дитина зможе гратися з фігурками, розвиваючи при цьому уяву, пам’ять, фантазію та дрібну моторику. Це дасть змогу цікаво проводити час з користю.

З конструктором можна в подробицях відтворити світ Minecraft та пройти разом з головним героєм Стівом усі пригоди та випробування. В LEGO Minecraft можна гратися великою компанією друзів, що зробить процес ще більш захопливим. Крім Стіва та його друга Міні Піга в наборі можна знайти фігурки зомбі, драконів, піратів, звірів з зоопарку. Серед локацій найбільшу цінність представляє ферма, замок, селище, підземелля, міст, залізна дорога.

Також читайте:   Lineage 2: епічна MMORPG, яка переосмислила жанр

Безмежні можливості для творчості

Більшість наборів LEGO Minecraft розраховані на дітей віком від 7 років. Але є й більш складні моделі для користувачів старшого віку. Обмеження за віком не існує, тому навіть дорослі фанати Minecraft зможуть отримувати задоволення від збирання конструкторів. В маленьких наборах налічується кілька десятків компонентів, а великі складаються з сотень різних за розміром фрагментів. Всі елементи виконані з безпечного й міцного матеріалу – ABS-пластику. В кожній коробці ви знайдете унікальну історію з захоплюючим сюжетом, де різниця між темними і світлими силами тонка і невловима. Схожість з віртуальним оригіналом дозволяє легко й надовго поринути в неповторний і дивовижний світ LEGO.

Особливості та переваги колекції

Характерною рисою колекції є детальне опрацювання кожної фігурки. Всі елементи виглядають так ніби перенесені з екрана. Окремі набори можна об’єднувати між собою та будувати цілісний світ Minecraft. За допомогою Лего Майнкрафт можна, як і в грі, виконувати веселі завдання і розігрувати ситуації з головним героєм Стівом. Серед статичних фігурок є багато цікавих інтерактивних елементів, які внесуть різноманітність в процес збирання конструктора.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*