Про підготовку до нового сезону, день туризму та шалений ритм життя

Мармароси

У день четверга, поки є час, спробую написати щось на тему філософії. Чим зараз живе автор блогу?

У першу чергу, схоже що посиденьки на природі, гульки завершилися. Автора блогу завалили роботою, також на мене очікує багато виїздів у різноманітні міста. То ж, знову будуть недоспані ночі, постійно на валізах. Такий вже мій ритм життя.

Пригадую у 2018 я ледь не з’їхав з глузду з цим всім. Але, тим не менше, витримав. Зараз це все для мене квіточки.

Підготовка до нового футбольного сезону, точніше футзального. Теж вистачає валяти дурака. Якщо літню першість я граю на старому багажі, то взимку таке не пройде. То ж, треба готуватися. Вже минулого тижня почав активну бігову роботу, потрохи скидаю зайву вагу, вже незабаром розпочнуться тренування в залі. Ось тоді побачимо мій реальний фізичний стан.

“Benteler” та чемпіонство

Незважаючи на фізичні навантаження, виступ у літній бізнес-лізі не відміняється. Наша команда впевнено крокує до чемпіонства. Після осічки в минулому турі від «Спільноти», на цей раз ми впевнено обіграли ФК «Енергія». Автор цих рядків з’явився на майданчику після перерви, загалом гра мені вдавалася якби не останні хвилини. На них я пропустив прикрий гол, який трохи зіпсував настрій. Тим не менше, три бали «Benteler» заніс собі до активу й, щоб стати тріумфатором першості, тепер нашій команді треба у трьох матчах, які залишилися здобути шість балів. Суперники важкі: «Шувар», «Електрон» і «Star Security».

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у липні

Готуємося…

День туризму

Кожного року я беру рюкзак, спальний мішок і їду в гори. Така вже традиція. Якщо все буде гаразд, то День Туризму 2020 не стане виключенням. Обіцяють дощі, рясні, але це нас не має злякати. Є у мене та моїх приятелів мета побувати в такому місці, де ще не бував. Тому, як кажуть, нас кличе у мандри дорога.

Велосипедні покатульки

Зараз трохи обмежив свої катання на велосипеді. Причина банальна – відсутність часу. Ночами їздити я не дуже люблю, а вдень нема часу. Тому, якщо й катаюся, то у власних цілях. Так, щоб подорожувати поки не виходить. Хоча, у планах цього року ще є поїздки за місто і не одна.

Життя триває… а з ним і з’являються нові пости на блозі, який, до слова, відсвяткував свій 11-й день народження.

Далі неодмінно буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*