Про потужний “Benteler”, відсутність сну й велопарковку - Блог про Львів

Про потужний “Benteler”, відсутність сну й велопарковку

Воробус і 2020 рік

Життя триває, а з ним і з’являються нові публікації на блозі, який Ви зараз читаєте. Новий місяць та й, зрештою, пора року розпочалася, тому трохи філософії від Воробуса.

Прокинувся сьогодні зранку від рясного дощу. Якби ми цього не хотіли, але літо передало естафету осені й, так виглядає, що розпочинається сезон дощів. Маю надію, що не затяжних.

Це свого роду перезавантаження для автора блогу. За час відпустки на моря чи за кордон не їздив, але добряче «погудів» на місці.

За той же минулий тиждень вдалося побувати і на Високому замку з роверами, і в Старому Селі, й навіть з’їздити на дачу. Мене вже питають як мені це все так вдається? Відповідаю – якщо дуже щось хотіти, то неодмінно вдасться задуми втілити в життя. У Старе Село давно хотів поїхати, тому вже незабаром очікуйте величезний пост, можливо у двох частинах, про нашу поїздку до старовинного замку. Повідомлю зразу, було цікаво, навіть інтригуюче.

А чи сплю я взагалі? Та сплю, інколи навіть у транспорті. Виспатися можна буде взимку. Хоча, там сезон лиж, на які здалося би поїхати. Є у мене цікавий план на новий сезон, але все залежить від ситуації з коронавірусом.

Футбол чи то пак, футзал. Вже хотів завершувати з цими баталіями, але передумав. Ще взимку минулого року чисто випадково потрапив у команду «Benteler» й вже зараз почуваю себе повноцінним гравцем. Не так взимку, як зараз влітку склад у нас хороший й має всі шанси боротися за найвищі місця у літньому чемпіонаті Бізнес-ліги. На даний момент ми зіграли 4 матчі, в яких здобули 4 перемоги. Максимальний результат – це добре, але треба прагнути до більшого.

Також читайте:   Гордість за українських хлопців. Частина перша

Хоча, футбол – це не головне, подобається у «Benteler» колектив. Багато в чому результат залежить від спілкування між гравцями.

Карантин

На коронавірус я не хворів і це радує, але не радує те, що я серйозно набрав вагу. І це при тому, що я постійно бігаю, ходжу в гори, катаюся на велосипеді. Уявляю собі що було би зі мною якби я не робив ці справи. Було би кепсько й перевалив би за центнер.

Нові знайомства

Колись не дуже любив нові знайомства, але, мабуть, з роками це перейшло. Знайомитися треба, спілкуватися, і, варто сказати, жити буде легше. Так ось, назнайомився з новими людьми, цікавими людьми. Чомусь згадався мені 2012 рік.

Ну, і насамкінець. Сьогодні, на свято 1 вересня побував у рідному університеті. Приємно, що дослухалися до моєї поради зробити велопарковку. Перші зрушення є.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*