Проблеми сімей. Як знайти нормального чоловіка (жінку)?

Сімейні проблеми

Вжа давно хотів написати кілька слів на цю тему й все руки не доходять. То Воробус подорожує, то катається на велосипеді, то копає картоплю. Нарешті час таки знайшов.

Так ось, темою цього поста будуть взаємовідносини чоловіка та жінки. Так вже повелося ще із часів Адама та Єви, що чоловік і жінка мають бути разом, створювати сім’ю, намагатися продовжувати рід і так далі. Тут можна ще й побудову будинку приписати, насадження дерев тощо. Але, зараз якраз про відносини чоловіка та жінки.

Я не одружений, чогось може ще не розумію або, як кажуть люди, зелений, але деякі речі для мене не є нормальними. Одразу ж наводжу приклади.

Кілька днів тому виходжу з супермаркету навпроти йде досить пристойно одягнена жінка, біля неї дитина років так семи. Здається нічого екстраординарного, але «екстра» якраз то є. Раптом чую голос чоловіка, далі цитую: «Давайте швидко ходіть, ви мене вже заїба…и, ти чого ревиш і ревиш, пішли…». Дивлюся на дівчинку вона прямо таки заходиться сльозами. Мамочка якби нічого не бувало тримає дитину за руку і каже та чекай ми зараз йдемо.

Я вважаю, що такі відносини – це не є нормально. Якою ж тоді виросте дитина? Тут ще добре, що чоловік жінку не облаяв.

Рухаємося далі. Ночував якось у друзів, вночі мене розбудив стукіт. Питаю власника квартири, а що ж це таке відбувається, може сусіди займаються сексом? Якби ж то, це чоловік прийшов додому п’янющий і лупцює свою пасію. Далі ще веселіше, та ж жінка виходить наступного дня на балкон і всім хвалиться як же в неї все класно.

Також читайте:   Куріння

Невже жінку таке задовільняє? На що вона ведеться? Гроші, квартира, автомобіль? Це все при бажанні можна придбати якщо добре захотіти.

Ще один випадок. Знаю людину, яка одружилася, весілля відгуляли, все було класно, а потім батьки жінки почали втручатися в особисте життя пари. То всі гроші їм віддавай, то туди не їдь, то з тим не спілкуйся. Найцікавіше, що жінка чомусь стала на бік батьків.

Ну, вибачте, є межі розумного в усьому. Як це новостворена сім’я розвалилася через батьків? Кого ви взагалі обираєте?

Познайомитися з людиною – це одне, переспати – це теж не проблема, а ось жити – це вже випробування. Добре, коли дівчина та хлопець настільки кохають один одного, що все роблять разом, радіють кожному прожитому дню, народженню діток. Але, якщо ж починають відбуватися аномальні речі? Що тоді?

Я завжди собі кажу, а якщо щось піде не так. Що тоді будемо робити?

Тому, аби вибрати собі чоловіка чи жінку треба добре їх вивчити. Познайомтеся з людиною ближче, батьками, родичами, гляньте на звички, оточення тощо. Зрештою, напийтеся разом аби глянути як ви себе поводите. Дико, але правдиво.

Бо, в іншому випадку, згодом будете страждати не так ви, як діти.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 09.09.2020 пише:

    Цитати великих людей сучасності – “Нормальних не існує , існують двоє людей з однаковими жуками в голові!” великий мислитель ,філососф та просто Доктор любов Вертоліт ))) намагатися продовжувати рід – можна не намагатись а просто продовжувати )

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*