Велосипедна доріжка, яка веде в нікуди

Велодорога Князя Лева

Пам’ятаєте свого часу я вже писав про те, що хочу зробити рубрику, де буду критикувати вулиці, будинки, велосипедні доріжки тощо. Так ось, схоже, що час настав.

Розпочнемо з велосипедних доріжок. Так званих, “стрьомних”, у місті Лева теж не бракує. Зробили їх – це добре, проклали – теж дякуємо, але нехай ці проектанти самі по них їздять.

Щоб наші читачі розуміли, сьогодні мова піде про велосипедну доріжку неподалік Меморіалу Небесної Сотні. Паралельно з вулицею Ужгородською є вулиця Льва. Там зараз зробили дорогу й проклали велосипедну доріжку, яка має з’єднати, згадувану вулицю, із Меморіалом.

Що ж, беру свого двохколісного, піднімаюся вверх, за деякий час натрапляю на асфальтовану дорогу. Жодних вказівників, що тут тривають ремонтні роботи нема. Розганяюся по цій доріжці, класно так їхати й здавалося вона би зараз мала вивести на Меморіал Небесної Сотні, але це не так. Дорога таки виведе кудись, але яким є її завершення?

Велосипедна доріжка

Ліхтарів не було, на вулиці вечоріло й так і думав, що зараз буде щось цікаве. Доїжджаю до кінця велодороги, а далі прірва. Уявіть собі їхала би тут дитина чи жінка? Та розігналися би й злетіли у провалля. Доріжка тупо недобудована, жодних вказівників немає й навіть близько собі не уявляю як саме вона має завершуватися.

Також читайте:   Допоможімо Ользі Vrubli знайти викрадені в неї водійські права

Читав в інтернеті, що тут мають побудувати сходи. Але, які ж сходи якщо тут велосипедна доріжка? Відкриваю інтернет, шукаю інфу й дійсно заходжу багато новин про майбутню велосипедну доріжку.

Велосипедна доріжка біля Меморіалу

Виявляється, що дійсно тут мають з часом ще зробити продовження велодороги, але які терміни? Моя думка така, що якщо щось і треба робити, то все зразу, а не розтягувати на частини. Це ж не так то і важко зробити гарний спуск чи підйом з велосипедної дороги, яка вже є прокладена. А то тут кусок проклали, тут, тут. Та вже навчіться робити все і відразу ж.

Така є ситуація й на вулиці Шевченка. Як це так, що зробили лише одну частину дороги? А решту до Янівського кладовища що? Так взяти і лишити? Таке враження, що проектують це все якісь бовдури.

Теж взяв велосипед, їду, так все гарно, а потім суцільна прірва. Ями, тротуари, невдоволені люди, яких я розумію. Вони хочуть ходити по своєму законному тротуарі, а не пропускати велосипед за велосипедом. Але, це вже тема нової статті.

Фото: Твоє Місто.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*