Чи закриють нас знову на карантин? - Блог про Львів

Чи закриють нас знову на карантин?

Карантин

Черговий день триває, як не крути, а сьогодні п’ятниця, останній робочий день тижня. Якихось кілька годин і можна буде відпочивати.

Не відпочиває лише Воробус, який, як і вчора, спробує порадувати наших читачів новими публікаціями. Сьогодні не буде філософським тем. Натомість будемо говорити про актуальне.

Розпочнемо з теми коронавірусу. Вже вкотре в Україні фіксуються рекордні показники захворюваності на цю кляту недугу. І знаєте про що заговорили? Правильно, про закриття нас на черговий карантин. Про це заявляв міністр охорони здоров’я, президент. Скажу більше, навіть були озвучені цифри після всіх нас прикриють. А це не багато, не мало, а 9000 захворювань на день. Зараз є 7500, то ж не так далеко до глобального карантину.

Хоча, вже за 9000 забули, чекають 15000. Так кому вірити і чи дійсно нас можуть знову змусити сидіти вдома?

Свої домисли підкріплю словами мого приятеля у мережі фейсбук. Пише мені вчора, ніби спілкувався з другом і той сказав що з 28 жовтня нас закриють на карантин. Виявляється, що згадуваний знайомий має зв’язки у Кабінеті Міністрів і там таке повідомили.

Також читайте:   Що таке ортомолекулярна медицина?

Чи можна вірити цим чуткам? Моя думка, що швидше ні, чим так.

У неділю місцеві вибори, куча людей полізе голосувати за покращення, і що там на дільниці не можна підхопити коронавірус? Та легко, це як пити дати, плюс закрите приміщення.

А ще у Львові точно буде другий тур виборів за мера міста. Андрій Садовий за опитуваннями не набирає більше 50 % голосів. Як будемо голосувати під час карантину?

Фактично ніде не грають у світі з глядачами футбол, а в Києві проводилися поєдинки збірної, грало «Динамо» з «Ювентусом» у Лізі Чемпіонів і вже зараз влада Києва дала дозвіл на відвідини глядачами гри між «Шахтарем» та «Інтером». Так, нехай їх лише 10 тисяч, але цього достатньо аби заразити один одного.

Щодо інших сфер життя, то люд реально розслабився. У супермаркетах вже нема наліпок зберігати дистанцію між покупцями, овочі ніхто не накриває та й багато відвідувачів ходять без масок.

А якщо зараз закрити все, то що буде? Економіка України не витримає такого знущання і може бути кепсько. Хоча, це 2020 рік і тут все можливе.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*