Minecraft: магічний світ загадок і пригод - Блог про Львів

Minecraft: магічний світ загадок і пригод

Minecraft

Привіт, мене звати Яна. Мені 10 років і це моя перша в житті стаття. Також, як звичайна дитина, я люблю музику та комп’ютерні ігри. Моя улюблена гра – це Minecraft.

Найперше у грі потрібно налаштувати важкість і режим: творчий режим або на виживання. На мою думку, на виживання цікавіше тому, що треба постійно добувати їжу та боротися з істотами (мобами).

У «Майнкрафті» спочатку ти створюєш ігровий світ, в якому тобі найперше добувати їжу і дерево, з якого можна зробити (скрафтити) свої перші інструменти. Потрібно копатися в шахтах, а якщо хочете грати з друзями, то потрібен Інет.

Дуже популярним елементом гри у Майнкрафт є портал, який допомагає гравцям переноситись із одного місця ігрового світу в інше (наприклад, у Незер або Ендер). Наприклад, щоб зробити портал в Незер (пекло), потрібно зробити невеличку рамку з обсидіану та підпалити її кресалом (запальничкою).

Є ще один портал – це портал в Ендер. Його можна знайти глибоко під землею. Зробити це не так просто. Для цього потрібні очі Ендеру. Щоб їх знайти, потрібно вбивати ендерменів (це такі істоти з Ендеру) і з них іноді будуть випадати перлини Ендеру. З перлин і вогняного порошку, який випадає з іфритів (істоти пекла) у Незері, можна скрафтити очі Ендеру.

Також читайте:   Вийшла нова версія Firefox 5

Незер

Перед тим, як кидати очі Ендеру, потрібно розжитися алмазною або незеритовою бронею, а ще інструментами (мечами), які також бувають алмазні або незеритові. Незерит – це дуже рідкісна руда у пеклі, яку можна добути із старовинних уламків. Ці уламки потрібно переплавити у пічці, потім незеритовий лом (переплавлений з незеритових уламків) і золото поєднати у верстаку і отримати незеритовий злиток. Ось тоді можна крафтити незеритову броню.

як скрафтити незеритовий злиток

Вже настав час кидати очі Ендеру. Моторошна будівля під землею, величезний лабіринт у якому є портал в Ендер (не активований). Очі Ендеру потрібно вставити у невеличкі рамки. І ось ти уже в Ендері. Тут є багато ендерменів і один Ендер-дракон. Його треба побороти. З дракона випаде дуже багато досвіду. І ось ти зверху, бачиш невеличкий портальчик і кидаєш Ендер-перлину. Перед тобою місто Ендеру, у якому потрібно шукати будівлі і кораблі (які літають у повітрі). Там трапляються надкрилля, на яких можна літати.

Повертаєшся додому, можна закінчувати гру, або продовжувати грати та насолоджуватись цим.

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*