Про поразку в сезоні, кумедних кандидатів і черговий експеримент - Блог про Львів

Про поразку в сезоні, кумедних кандидатів і черговий експеримент

Осінь прийшла у мій сад

Автор блогу витримав паузу в декілька днів без постів і вже сьогодні у вихідний день, коли падає дощ, спробую надолужити втрачене. Хоча, чому втрачене? Теми для нових постів є завжди, найголовніше знайти вільну годину аби поділитися всім з нашими читачами.

Не люблю писати про невдачі, але минулий тиждень для Воробуса ознаменувався одними поразками. Найбільше невдача – це виліт ФК «Benteler» у плейоф літньої бізнес-ліги Львова. Зараз можна багато говорити про дурацький регламент, про моє запізнення на гру і ще двох людей, але ми програли і весь літній сезон пішов коту під хвіст.

За кого віддасте голос на виборах мера Львова?










Подивитись результати голосування

Чи програли ми закономірно? Важко сказати. Якщо взяти чемпіонат загалом, то довгий час ми йшли лідером. Потім керівники АФЛ придумали плейоф, де ми й здулися. Звичайно, що дана невдача серйозно вдарила по моїх амбіціях.

Але, ще й не таке проходили. Невдачі треба забувати й рухатися вперед. Попереду зимовий сезон і на відсотків 60 точно в ньому братиму участь. Чому не 100? Тому що на днях має все вирішитися: де ми гратимемо, в якому складі, хто керуватиме командою тощо.

Також читайте:   Відцентровий насос: принципи та особливості роботи

Не однією поразкою «Бентелера». Вчора свій кубковий матч програла й «Галицька здоба», до якої я теж маю відношення. Грали ніби непогано, але проти свого суперника «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» проставити ми нічого не зуміли. 3:6 – поразка, яка 99 % виводить суперника в наступний раунд змагань за кубок України.

Не можу не згадати також тему дощів. Добре, що ще в середу, коли був вихідний, вдалося зробити вилазку на природу. Погуляли ми класно й питання наступної також зустрічі зараз відрите. Причина – дощі, холод… Реально, на вулиці зараз погода не до гульок. Хіба що брати з собою 2 літри коняку й заливатися, Але, хіба це цікаво? А поговорити, а щось посмажити?

Одним словом, сезон посиденьок у власних домівках розпочався.

А ще незабаром вибори з кандидатами, які вже всіх дістали. Реально, мене вже на іронічний сміх пробиває, коли я бачу як та чи інша людина лізе до влади. Закусувати треба, шановні колеги.

Ну, і ще одне. Для себе вирішив дещо перевірити на власному експерименті. Триватиме він рівно місяць, починаючи від сьогоднішнього дня. Цікаво чи підтвердяться мої здогадки.

Не в гуморі Воробус…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*