Відпочинок у Греції: відомі та маловідомі острови - Блог про Львів

Відпочинок у Греції: відомі та маловідомі острови

відпочинок у Греції

Щороку тисячі туристів з’їжджаються до Греції на літні канікули. Переважно обирають популярні курорти, але тут є ще чудові, «не затоптані» туристами острови, безсумнівно варті Вашої уваги. Ось деякі з них.

Санторіні

Вулканічний острів спокушає як туристів, так і греків, пропонуючи відчуття традиційної атмосфери. З унікальними чорними або червоними піщаними пляжами – спадщиною вулканічного минулого острова – великою виноробною галуззю та селами, гідними Інстаграм королів, не можна заперечувати, що популярність Санторіні з роками зростає.

Санторіні

Парос

Благословлений природною красою, приголомшливими пляжами та мальовничими традиційними селами із вибіленими сонцем будинками та церквами, Він є одним із улюблених місць відпочинку Греції у самих греків. Оскільки йому вдалося зберегти певну автентичність порівняно з багатьма сусідніми островами, Парос займає високі місця серед найкращих місць для відпочинку. Плюс, ви отримуєте два острови за ціною одного – Антипарос знаходиться лише в десяти хвилинах їзди на поромі, або як варіант можна орендувати яхту і добратися самостійно.

острів Парос

До речі, ціни на оренду яхт не такі вже і захмарні, як Ви могли подумати. Можете подивитися, наприклад, тут: https://sailica.com/ru/catalog/greece. Тиждень виходить від 500 євро, що на компанію з 4-6 людей, погодьтесь, не так вже і багато.

Також читайте:   Загадкові місця України

Лефкада

Острів славиться величними пляжами та унікальним ландшафтом з водоспадами, горами та сосновими лісами. Завдяки своєму розташуванню він ідеально підходить як стартова точка для мандрівки на яхті на десять супутникових островів або для вивчення міст Парга та Превеза на материку.

острів Лефкада

Наксос

Може по праву похизуватися фантастичними пляжами та типовими білими будівлями, а також своєю місцевою кухнею. Ідеально підходить для спокійного сімейного відпочинку, Наксос також має неймовірні місця для відвідування, включаючи руїни храму, присвяченого Аполлону.

руїни храму Аполлона на острові Наксос

Закінф

З пишною зеленою місцевістю, вражаючими берегами, прихованими морськими печерами та відокремленими бухтами, оточеними нерівними скелями, Закінф – це острів природної краси. Покритий оливковими гаями, лимонними деревами та яскравою бугенвілією, він є одним із найзеленіших Іонічних островів.

острів Закінф

Скіатос

Скіатос безсумнівно знає, як справити тривале враження. Цей грецький острів пропонує приємні пляжі, зелену сільську місцевість та зручне місце, де можливі одноденні поїздки (наприклад, на сусідній Скопелос) та інші.

острів Скіатос

Мілос

Саме там була виявлена всесвітньовідома статуя Венери (Мілоської). Це унікальний острів, який пропонує багато цікавих місць. З необжитими пляжами, мальовничими містечками та пейзажами, він також є раєм для любителів дайвінгу.

острів Мілос

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*