Як Воробус виграв п’ять кілограмів бананів - Блог про Львів

Як Воробус виграв п’ять кілограмів бананів

5 кілограм бананів

Наступний же пост буде присвячений рубриці «Розваги». Вівторок і середа ознаменувалися тим, що в Європі проходили матчі футбольної Ліги Чемпіонів.

Звичайно, автор блогу дивився поєдинки за участю українських команд і навіть побився об заклад із одним паном. Звати його Сергій Тригубець.

Отже, матч між донецьким «Шахтарем» і міланським «Інтером» ми вирішили переглянути нашою командою «Benteler». Сиділи ми, спілкувалися й в один момент Сергій Іванович сказав аби ми намагалися спрогнозувати результат гри. Спершу я думав написати – 0:1, але, глянувши перші хвилини гри, я поставив – 0:0. Чомусь я був переконаний, що голів у цій грі не буде.

Тригубець так здивувався моєму прогнозу, що вирішив побитися зі мною об заклад. Якою була суть суперечки. Якщо би якась із команд в основний час забила гол, то Воробус був би змушений купити кілограм бананів. Якщо ж ця гра би завершилася «сухою» нічиєю, то вже Сергій купував би мені 5(!) кілограмів.

І тут розпочалося найцікавіше. Момент за моментом втрачав «Інтер». Не лише тренер, а й решта пацанів лише очікували на те, коли гол таки буде забито. Мало хто у мене вірив.

Перший тайм я протримався, а у другому вже стало значно легше. А десь всередині другої 45-тихвилинки супершанс втратили «інтеристи» й стало зрозуміло, що я таки переможу. Останні хвилини гри – це був взагалі «угар». Сергій сидів уважно дивився в телевізор, а партнери по команді почали скандувати «Воробус, Воробус, Воробус».

Ось, нарешті, фінальний свисток і я перемагаю. Задоволення було ще з тих. Якщо чесно, сам був у шоці. Раз в рік і палка стріляє.

Вчора, на тренуванні ФК «Галицька здоба» офіційно було вручено 5 кілограмів бананів вашому автору. Трохи роздав пацанам, а решту забрав собі. Вітаміни мені потрібні. Попереду нові подорожі, пригоди, то ж, сили знадобляться. Хоча, можу й з кимось поділитися.

До речі, всім, хто обіцяв в сторі написати, що я крутий, передаю привіт. Пора виконувати…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*