Зміни в гірськолижному сезоні на Буковелі. Що нам варто очікувати? - Блог про Львів

Зміни в гірськолижному сезоні на Буковелі. Що нам варто очікувати?

Воробус на Буковелі

І ще одна тема про яку я хочу поговорити – це майбутній лижний сезон. Як відомо, автор блогу є прихильником покатульок взимку й з нетерпінням очікую на інформацію чи цей зимовий сезон розпочнеться.

Коронавірус нікуди не дівся, прогнозована кількість хворих зростає, то ж я маю сумніви чи дозволить влада відкрити лижні курорти. Вже у Франції минулого року багато людей заразилося на кляту «корону». Не вистачало ще у нас подібного.

Хоча, якщо так подумати, то катання відбувається на вулиці, де ж ніхто не цілується один з одним. Можливо я би зробив посадку людей по двоє чи по одному.

Менше з тим, вчора зайшов на сайт Буковелю, абонементи активно продаються, то ж може й щось та й буде. Але, вже зараз зрозуміло, що є зміни.

Пам’ятаєте як цього року «бук» закрили у розпал сезону, якраз нападав сніг і можна було катати десь до кінця квітня? Напевно керівництво втратило багато бабла під час простою і вони вирішили цьогоріч змінити правила.

З сезону 2020-2021 років низький сезон буде тривати до 16 грудня, включно, а не до 1 січня, як було колись. То ж, якщо наші читачі вже зараз планують поїздку на лижі, то ці нюанси мають враховувати.

Також читайте:   Як я беру участь у шоу X-фактор (відео)

Проте, Воробус був би не Воробус якби не дізнався однієї «тєми». Справа у тому, що багато хто із моїх друзів та знайомих мають старі абонементи, згідно яких низький сезон завершується 1 січня.

Якось було би несолідно, коли б цих людей обмежили у їхніх правах. Що я роблю? Зайшов на сайт Буковелю, написав їм у приват і отримав наступну відповідь, цитую: «Привіт! Низький сезон тепер триває до 16, а не 18 грудня, проте акційні ski-паси, придбані в попередні роки, залишаються дійсними в межах тих умов, на яких вони були придбані раніше».

Тому, якщо ще маєте старі абонементи, то можете їхати по них кататися. Принаймні автор блогу думає так робити. Я щось дуже сумніваюся, що до 16 грудня на Буковелі буде нормальний сніг і велика кількість відкритих трас. Клімат в Україні зараз явно не той що був колись.

Тримаймося… Як буде більш конкретна інформація з інших курортів, то обов’язково про неї повідомимо додатково.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*