Карантин вихідного дня для всіх однаковий? - Блог про Львів

Карантин вихідного дня для всіх однаковий?

Карантин вихідного дня

День понеділка для вашого автора завжди важкий. Не знаю чому, але завжди у мене є багато роботи. Тому, лише зараз спробую порадувати наших читачів новим постом.

Звичайно, головною темою дня залишаються вибори міського голови. Про них я розповім завтра, адже був учасником виборчого процесу. А сьогодні ж про інше, а точніше про карантин вихідного дня.

Не можу сказати, що я є аж таким прихильником генделиків. Час від часу в них буваю, але таке аби жити без них не можу сказати.

Зараз же уряд нашої країни у зв’язку з епідемією коронавірусу ввів карантин вихідного дня. Що це означає? По всій Україні в суботу та неділю заборонена робота барів, ресторанів, кав’ярень і так далі. Якщо підприємці будуть порушувати ці правила, то їх будуть штрафувати.

Тепер думаємо тверезо. В субота та неділю люд хоче розважитися, але ж куди їм піти? Все зачинено, а генделі працюють лише на винос. Спати в хаті, ніде не ходити або ж шукати альтернативні місця?

У суботу якраз ввечері вирішили прогулятися з подругою фактично центральною частиною міста. Що ми побачили? Люд як «бухав», так і продовжує пиячити далі. Бачили картину, як компанія молодих людей тягнула молоду дівчину, яка напилася. Решта ж просто беруть їжу на виніс і п’ють прямо на вулиці: лавки, парки, під будинками.

Також читайте:   Враження від катання на курорті Плай

Ось зараз зима, холодно, хочеться з тією ж дівчино зайти у кав’ярню на чай чи каву, а не можна ж. А на тижні нема можливості зустрітися і як бути? Ходити по хатах? Та мені здається по хатах якраз швидше можна зловити «корону» чим у генделику, де є й антисептики, і дистанція між відвідувачами. А вибори – це взагалі нонсенс.

Заклади відпочинку позакривали, а ось волевиявлення треба йти робити. У приміщенні, а як членів ЦВК можна заразити, а скупчення людей.

Сьогодні зранку дивлюся статистику захворюваності. Менше «корови» десь на тисячу. Результат не такий якби цього хотілося нам.

Але, і це ще не все. Якщо зачинені всі заклади, то чому працює «Кумпель», «Реберня»? Поруч поліція штрафує піцерію, а інших порушників не рухають?

Підсумок цього посту наступний: або треба закривати все знову на карантин або не валяти дурня.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*