Хорошоп – одна з найкращих платформ для створення Інтернет-магазинів - Блог про Львів

Хорошоп – одна з найкращих платформ для створення Інтернет-магазинів

Хорошоп

Хорошоп – це українська SaaS-платформа для створення Інтернет-магазинів, яка дозволяє запустити бізнес в Інтернеті без довгої розробки, без необхідності вміти програмувати, верстати сайти або вкладати великі кошти. Все це можливе завдяки підходу, коли клієнт отримує сайт з готовим набором функцій і дизайном на вибір, просто оформивши підписку.

Незважаючи на готовий дизайн, сайти на Хорошопі зовні не схожі один на одного. Платформа надає вибір з понад 100 дизайнів, а також дає можливість його індивідуального налаштування. На відміну від “коробкових” CMS, будь-який з них враховує всі функції сайту і фактично нічого допрацьовувати не потрібно.

Головні можливості “Хорошопу”:

  • управління набором і порядком блоків на головній сторінці;
  • швидка інтеграція з сервісами доставки і оплати;
  • створення товарних фідів та їх вивантаження на маркетплейси;
  • розширена аналітика від Google;
  • багатомовність з можливістю вибрати основну версію сайту;
  • налаштовується фільтрація та мінікарточки товарів.

Ці та інші функції перетворили Хорошоп у кращу платформу для створення Інтернет-магазинів.

Завжди в топах

Хорошоп заслужив визнання не лише у майже 2 тис. клієнтів, які обрали платформу, але і у провідних представників IT-галузі. Високу оцінку платформі дають такі компанії, як Livebusiness, Hosting Ukraine, Advermedia. А компанія Live Page поставила “Хорошоп” на перше місце у рейтингу конструкторів Інтернет-магазинів. SaaS-платформа виправдовує таке високе місце і не планує його покидати.

Кращий для SEO

Важливою особливістю Інтернет-магазинів на Хорошопі є їхня SEO-оптимізація. Це слабке місце багатьох сайтів, через якого власникам доводиться замовляти дорогі роботи по виправленню помилок перед початком просування. Хорошоп врахував цей досвід та оптимізував всі свої сайти. На підтвердження можна знайти велику кількість позитивних оцінок інструментарію для SEO-просування, наприклад відгук про платформу від SEO-оптимізатора Сергія Сосновського.

Безкоштовний ознайомчий період

Хорошоп впевнений у своїх можливостях і будь-хто може це перевірити. Залишивши заявку на сайті Хорошопу, Ви отримаєте 14 днів безкоштовного тесту Інтернет-магазину. За цей час Ви зможете завантажити список товарів на сайт, випробувати всі його функції та почати управляти справжнім магазином. Без сумнівів, після цього Ви переконаєтеся, що якщо запускати Інтернет-магазин, то лише на Хорошопі!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*