Про корисності від мене

Корисність

Поки я не “перегоріла” писаниною – поїхали).

Я вже собі накидала такий план із 15 пунктів, що би я хотіла цікавого і корисного розповісти – то більшість із того про тіло (переконана, після попереднього фото я маю право на цю тему писати), про схуднення і про правильну їжу.

Ну і ще там про різні штучки для комфортного життя.

І в першому пості я хотіла розповісти про олії – отак банально, без пріколів, без історій (хоча навіть на цю тему (про олії) у мене є кілька історій із життя) – тоді це буде темою мого наступного тексту.

Але все ж намалювалась мені історія про Гербалайф (посилання на гумористичний ролик на цю тему у коментарях).

Отже, три роки тому я купила собі мальчіка), ну тобто купила на 3 місяці віп-пакет послуг супер-пупер тренера (ні, ні, це ще не про Гербалайф) – це саме тоді я зацікавилась здоровим харчуванням.

Детальніше про правильне харчування буду по чуть чуть у кожному пості розповідати, зараз про таке.

То ж він розписав мені меню і тренування. І таке сказав, що вранці (ну бо тренуватися мені найбільше підходило саме вранці), перед тренуванням треба з’їсти або один білок від яйця, або дві ложки домашнього сиру, або будь-який протеїновий коктейль.

Оскільки усе було через кому, то я зрозуміла, що ці три продукти однакові за показниками, тому їла яйце і сир, мені це було зручно. А протеїновими коктейлями не цікавилась, навіть не знала що це.

І от цього року на горизонті замайорів корпоратив. Через 10 днів. А у мене 2 зайвих кг. Це, звісно, смішно — 2 кг, але мої 2 кг якось усі осідають не там, де треба і дуже мені заважають.

То ж у мене є 10 днів, щоб їх позбутися. Я не маю ні часу, ні бажання додавати більше спорту, бо й так щодня 10 тисяч кроків проходжу, зрештою, виснажливе тренування в залі не допоможе скинути 2 кг без правильного харчування.

Саме правильного харчування, бо варіант “не їсти” не допомагає. Бо уявіть собі, в мене через 10 днів корпоратив, я маю прийти вся така красива, сяяти, світити! А яка я прийду після 10 днів голодування? Голодна, із тьмяним волоссям, бліда, аж сіра, зла, з болями у шлунку. Ну бо їжа — це ж не тільки наша вага. Це енергія, здоров’я, вітаміни.

І ще одне, коли ви їсте 1-2 рази в день, то не худнете. Можливо, не поправляєтесь, але вага точно не йде. Це тому, що організм в шоковому стані, думає, що війна настала — його так довго не годували. І все, що отримав із тої їжею — він відкладає на запаси.

Тому, щоб худнути — треба їсти 5 разів на день. Тоді організм розуміє, що йому що три години закидують паливо, і він його використовує — віддає ту їжу у вітаміни, в енергію, в хороший метаболізм, сяюче волосся і гарне лібідо.

Життя у тілі вирує, і ви втрачаєте вагу. Але їсти треба правильно, збалансовано і з дефіцитом калорій, тобто їх має бути на день менше, ніж потрібно у стані не схуднення. І обов‘язково має бути в раціоні білок – м’ясо, сир, яйця, бобові — бо на одній травичці і огірочках ми теж не худнемо.

І сіла я складати собі меню на 10 днів — щоб їсти поменше, але корисно і ситно. І постійно в мене якісь 200-300 калорій зайвих. І от згадала я про протеїновий коктейль. Думаю, хоч погуглю що це таке, якщо воно у мене через кому із яєчним білком і домашнім сиром стояло.

Отже, протеїновий коктейль — це напій, який може замінити прийом їжі.
У ньому є білок, який допомагає худнути, у ньому є купа вітамінів і мало калорій. Ви ніби і наїлись, і вітаміни прийняли, і енергію маєте, а калоріями не запаслись.

Ну я ж не зовсім дурна весь день, на усі п’ять прийомів їжі пити коктейль (хоча такі є, шалено худнуть, тішуться, а потім в кращому випадку стрімко знову набирають вагу, у гіршому випадку – садять собі шлунок і все решта). Але протягом 10 днів 1-2 рази в день я вписую в своє меню протеїновий коктейль — у ньому, якщо на воді, менше 100 калорій.

Також читайте:   Мода на на чорне крокує у Новий рік

Тепер у мене постає питання: а який коктейль, якого виробника. І я починаю вивчати різні склади, різні фірми, різні ціни. І тут бачу, що по показникам, по ціні і по точці, де його можна найближче купити мені підходить… Гербалайф. Ну звісно, що я, як і всі українці погано ставлюсь до Гербалайфу, правда не знаючи що це, але одне слово асоціюється і приставучими людьми, які сплять і бачать втулити вам якусь фігню.

Кажу Максові, що мені треба купити Гербалайф. В принципі мені треба – тому мені пофіг на його реакцію (вибач, коханий), але чекаю її, ну цікаво ж. А він так: “А, його там на футбольних лігах рекламують, там футболісти його їдять”.

Подивилась в інтернеті адресу, де продається, і пішла. Там усе точно так
само, як у цьому відео.

Це клуб, там якісь столи, люди, щось блендерять, щось п’ють. Фотки на всіх стінах “до” і “після”.

Вони від мого приходу просто офігіли. Я, напевно, була першою людиною, яка до них прийшла сама. Яку загітували, не вломували, не втулювали, не пояснювали.

Так, вони мене зважили на тих своїх вагах, про які в ролику йдеться. Там у мене, звісно, зайвий жир якийсь і все таке і треба мені і то, і то, і то, бо без того коктейль не працюватиме.

Але я впросила дати мені лише протеїновий коктейль і …спокій. Я сама! (найсмішніше, що я у них коктейль не купила, бо в останню секунду згадала, що мамина знайома тим займається,
і вирішила виручку їй зробити).

Але вони мені сказали по 3 ложки двічі на день (якщо ви так будете пити, то той коктейль вам “золотий” по грошам вийде, достатньо 2 ложки раз на два дні, принаймні мені). І тут повний хепі енд – за 10 днів я прийшла на корпоратив у тій формі, про яку мріяла. Потім ще коліжанка перед Єгиптом за пару днів 2 кг скинула (ну вона трохи радикальніше, трохи більше пила, бо їй треба було на морі хоч у перший день гарно виглядати).

Тих протеїнових коктейлів є купа виробників, коштують як дешевше, так і значно дорожче. І всі спортсмени ( і не лише) їх п’ють, і ніхто не прікалується, ржемо тільки з гербалайфу. А оці люди, які були у клубі, коли я прийшла — красиві, підтягнуті, веселі і щасливі — я там десь годину сиділа, купу історій наслухалась. І навіть у тому ролику йдеться про те, що ця лікарка, яка “присіла” на гербалайф — сильно схудла і дуже енергійна, “будта сідіт на чьомта”.

Та вона сидить на здоровому способі життя.

Тому трохи толерантності, як взагалі таке можна було на телебачення випускати? чи це ютюб? там все можна?

Я вважаю, що “проблема” Гербалайфу у тому, що він прийшов на наш ринок у бідні 90-ті.

Тоді ж і таким же способом — мережевим маркетингом (в народі – приставанням на вулиці) прийшов і Ейвон, і Оріфлейм, але їх ми якось не так зненавиділи. Бо вони продають продукт, скориставшись яким ми бачимо результат відразу — помаду, туш, тіні.

А тут, бачте, протеїновий коктейль для схуднення (хоча худнете не від нього, а від правильного харчування у поєднанні із ним).

Все, виписалась. І тому, коли я у якихось розмовах пропоную вам купити протеїновий коктейль, щоб хоч до моря свою фігуру до людського вигляду довести, ви розповідаєте, що я тю-тю, вступила в секту і зовсім поїхала мозгами на таку фігню тратитись. І мені це дуже не приємно, бо я жодного стосунку до цього бізнесу не маю. А ще більше не приємно, коли насміхаються із людей, які мають до цього стосунок.

Але ці люди вже мають стільки друзів у своєму колі, стільки грошей, сил, здоров”я, що їм, думаю, пофіг.

Автор статті: Yuliana.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*