Про вибори в США і новий фонтан біля Оперного театру

Новий фонтан

Знаєте, що для мене результати виборів у США? Це привід поговорити із своїми бабусями і дідусями і раз та назавжди заборонити їм говорити: “мені вже 70,80… Та скільки там мені лишилось?”

А, виявляється, що це не лише вік мандрівок, вік, коли треба на повну насолоджуватися життям, бо не лише онуки, але й правнуки уже вибавлені і в цікавому віці, коли з ними можна їздити на море, в гори, ходити в цирк, театр чи в парк.

Тобто це вік не лише розваг, у 78 можна стати президентом США!

І це ж він не просто захотів і став – це ж люди йому довірили свій голос, свою державу.

Тому, не просто бережіть своїх бабусь та дідусів, а ставитесь до них, як до наставників. Бо ми, молоді і розумні, самі себе позбавляємо цілого прошарку найрозумніших людей. У нас уже після 35 на роботу без задоволення беруть…

Тому мандруйте із бабусями та дідусями, купуйте їм тури (не далеко, можна в сусідні області), ходіть із ними в кіно та театри.

А я, і мої учні Школи журналістики, готуємо план великого вуличного фестивалю, де буде багато розваг для тих, кому за… Тому, готуйте своїм родичам кросівки для змагань і мешти для танців!

Також читайте:   Відпочинок у Кароліно-Бугаз (фото)

Баба Люба, якій за кілька місяців Лише 80!

Про новий фонтан

Я була в центрі у день запуску фонтану (і бачила Катю Осадчу, а мені брат казав, що мені привиділось. Цікаво, вона була у п’ятницю у Львові?) ОК, при фонтан. Власне вдень – це такий собі звичайний фонтан, у нас на площі Митній такий же.

І ще із цієї ж опери – в Одесі біля вокзалу.

Так от у цих фонтанах – що в Одесі, що на площі Митній, бавляться роздягнені до трусів діти, чоловіки оголений торс миють (особливо в Одесі), ноги замочити – то взагалі святе діло.

І це правильно і прекрасно!

Може не дуже гігієнічно, але, думаю, хоч чимось цю воду очищають.

А тепер уявіть собі оці голі тіла біля оперного театру. Цей справжня провокація людей. Бо біля такого фонтану не можливо не замочитися, їх і придумали для цього!

Але біля оперного?! Короче, як на мене його не в тому місті зробили. Могли попередній залишити, а цей в іншому місці, десь в паркові зоні, біля зелені.

Автор статті: Yuliana.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.11.2020 пише:

    йде новий виток пандемії коронавірусу, медична система на грані колапсу, за добу помирає близько двохсот людей, а ми давайте найбільш ризиковану групу людей будемо агітувати подорожувати і організуємо для них вуличний фестиваль…завіса.
    що ж до фонтану, то проблема явно не в ньому і не в локації, а зі спостережень автора випливає що в людях. те що фонтан без бар’єрів ще не означає що там можна митися.
    так, малі діти звісно можуть бавитися(якщо там несковзка поверхня), але дорослі люди – ні, якщо вони звісно не з лісу вибігли

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*