Софтшелл для військових: максимальний комфорт в польових умовах - Блог про Львів

Софтшелл для військових: максимальний комфорт в польових умовах

SoftShell

SoftShell – матеріал для пошиття тактичної одягу, назва якого перекладається як м’яка оболонка. Вона повністю виправдовує себе. Одяг софтшелл, як друга шкіра – легко дихає, тягнеться, захищає від негативних зовнішніх факторів. Саме тому він активно використовується військовими, поліцейськими та представниками інших силових структур.

Софтшелл одяг для військових – це можливість збільшити маневреність, адже він служить відмінною заміною декількох шарів одягу. А значить, не сковує тіло і має меншу вагу.

Унікальні особливості матеріалу Softshell

Штучний трикотаж, пошитий за спеціальною технологією, складається з декількох тонких шарів. Кожен з них має високу функціональнісь та практичність:

  • Нижній шар матеріалу софтшелл, призначеного для пошиття військового одягу, складається з флісу. М’яка щільна синтетична тканина відмінно утримує тепло, навіть будучи абсолютно мокрою. При цьому, вода не впливає на його форму – він не розтягується і не всідається, а після прання сохне дуже швидко. Крім цього, фліс забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, не даючи тілу пріти;
  • Середній мембранний шар забезпечує відведення зайвої вологи назовні, не дає проникнути воді ззовні. Допомагає зберігати тепло, за рахунок прекрасної циркуляції повітря. Тканині не страшні морози і механічні пошкодження, крім проколювання. Але така ймовірність невелика, так як зовнішній шар запобігає пошкодженню полотна;
  • Третій шар складається з армованого нейлону, просоченого спеціальним складом. Еластична тканина не сковує рухи, не пропускає холодне повітря, прекрасно захищає від негоди, особливо від атмосферних опадів.

Військові куртки і штани софтшелл, куплені в Інтернет-магазині https://topgunstore.com.ua/, не бояться впливу сучасної побутової хімії. А невисока вартість дозволяє укомплектувати гардероб для служби чи активного відпочинку в холодну пору року.

Особливості пошиття одягу софтшелл для військових

Фасон кожної тактичної куртки та штанів ретельно розробляється фахівцями. Міцні утяжки на талії, липучки на гомілках і рукавах дозволяють уникнути зайвого охолодження тіла. Можливість регулювати розмір капюшона запобігає потраплянню за комір холодного повітря, снігу, крапель води. А клапани на замках блискавок захищають від вітру.

Всі ці особливості пошиття роблять одяг софтшелл ідеальним для виконання обов’язків та відпочинку в будь-яких погодних умовах.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*