Як знайти натхнення перед робочим днем? - Блог про Львів

Як знайти натхнення перед робочим днем?

Притча про осла і колодязь

Новий день розпочинаємо із теми натхнення.

Чи бували у вас такі дні, коли у вас не було бажання нічого робити? Думаю, що так. У мене, для прикладу, таке трапляється часто. Тому, приходиться себе якось мотивувати.

Я гуляю, катаюся на велосипеді, їду в інші міста тощо. Але, не завжди натхнення вдається знаходити.

Тому, саме сьогодні, у день, коли на вулиці ще більше похолодало хочу поділитися з вами притчею якраз про мотивацію. Саме вона дозволить вам справитися із тимчасовими труднощами, які час від часу виникають у людей.

Отже, давним-давно жив один фермер. Мав він осла, дуже його любив, доглядав, і в один прекрасний момент він впав у колодязь. За мить ослик почав кричати, але ж як його звідти витягти?

Тоді господар ослика подумав так: “Осел мій – старий. Йому вже недовго залишилося. Я все одно збирався придбати нового молодого осла. А колодязь, все одно, майже висохлий. Я давно збирався його закопати і вирити новий колодязь в іншому місці. Так чому б не зробити це зараз? Заодно і ослика закопаю.”

Також читайте:   Що таке сортовий металопрокат?

Прийшли хлопці, почали допомагати засипати колодязь. Осел зрозумів, що діло пахне смаженим і почав кричати. Кричав, кричав і в один момент затих.

Всі здивувалися, зупинили засипати колодязь землею і за вирішили глянути що там внизу.

Яким же було їх здивування від побаченого. Кожен шматок землі, що падав на його спину, ослик струшував і приминав ногами. Дуже скоро, на превеликий подив, ослик показався нагорі – і вистрибнув з колодязя!

Мораль притчі така, що якщо ти сам у житті чогось не будеш добиватися, то незабаром яко не ти сам себе, то твоє оточення тебе знешкодить.

Гарного дня! Працюємо! Шукаємо мотивацію, а якщо її нема, то пишемо або телефонуємо Воробусу. Він останнім часом став консультантом, як каже моя подруга.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*