Особливості LED-панелей - Блог про Львів

Особливості LED-панелей

LED-панелі

LED-панелі використовуються для створення достатнього рівня світла не тільки всередині приміщень, а й зовні. Часто можна зустріти подібні освітлювальні прилади у сходових отворах, на стінах, в шафах і робочій зоні в кухні. Ними підсвічується зона акваріума, ванні кімнати, дзеркала. На вулиці такі світильники створюють такий рівень світла, що все, що відбувається, можна бачити, як вдень. Щоб визначитися з відповідним видом світлодіодної панелі, раджу відвідати сайт https://supersvet.com.ua/.

Принцип роботи світильника

Панель складається з декількох шарів, які у сукупності є чудовим освітлювальним приладом. Щоб розібратися зі складовими даного приладу, досить перевернути його. Перший шар – захисний, виробляється з металевої пластини невеликої товщини. Цей каркас призначений для забезпечення жорсткості самого пристрою.

Далі слідує ущільнювач. Аналогічний виріб використовується в якості підкладки під ламінат або паркет. В якості відбивачу панелі використовується пластик світлого відтінку. Наступним Ви побачите оптичний елемент, який є високотехнологічною складовою приладу. Для його виготовлення використовується акрил. Світло від світлодіодів потрапляє на дану поверхню, яка поширює його хвилеподібно.

LED-панелі

Акрил не може бути гладким, так як в цьому випадку світло залишиться всередині панелі. Таку властивість має кабель з оптоволокна. Тому на скло лазером наноситься зображення. Світлові хвилі стикаються з перешкодою у вигляді отриманого малюнка, після чого потрапляють на відбивач і з’являються в приміщенні. Даний шар сприяє рівномірному поширенню світлових променів по поверхні панелі. Фінальним елементом є розсіювач, а для збереження кожної деталі на своєму місці використовується рамка з алюмінію, що володіє достатнім рівнем жорсткості. До каркасу прикріплюється led стрічка або лінійки з світлодіодів.

Також читайте:   Призначення та 3 основних типи сонячних станцій

Популярність LED-панелей

Існує багато моделей приладів зі світлодіодів, але LED-панелі є одними з найбільш популярних. Вони мають більш естетичний вигляд і простоту в установці. Відмінною рисою даного світильника від стрічок зі світлодіодів є відсутність необхідності у встановленні конкретного типу діодів. Не потрібно виявляти їх щільність і вибирати відповідний блок живлення, також не потрібні коннектори, які об’єднують стрічку і мережу.

LED-панелі

Панелі стають відмінним доповненням інтер’єру. Вони забезпечать кожну кімнату потрібним рівнем освітлення, а завдяки широкому асортименту можна підібрати оптимальну модель, яка відмінно впишеться в інтер’єр. Освітлювальні прилади можуть бути змонтовані у приміщеннях з низькими стелями, а також в коридорах та інших обмежених просторах.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*