Перша ліга Львівської області. ФК «Галицька здоба» – «Штурм НАСВ» – 7:2 (відео) - Блог про Львів

Перша ліга Львівської області. ФК «Галицька здоба» – «Штурм НАСВ» – 7:2 (відео)

Галицька здоба в Луцьку

Минулої неділі наша команда також провела свій прем’єрний поєдинок і у чемпіонаті Львівської області, яка проходить під егідою АФЛ. Нагадаємо, переможець та призер цих змагань отримають право виступати на Всеукраїнському фіналі АФЛУ, який має відбутися у березні.

Першим випробуванням для «пекарів» стала команда «Штурм НАСВ», яка представляє Національну академію Сухопутних військ.

Формат «2 x 25»

Згідно регламенту цьогорічні змагання Першої ліги проходять у форматі два тайми по 25 хвилин «брудного часу». То ж, це чудова нагода командам показати свої найкращі якості. Та і, зрештою, голів у першому турі не бракувало. У трьох поєдинках команди забили 21 гол. Це в середньому 7 голів у кожній грі.

1 тайм та 2 тайм гравців ФК «Галицька здоба»

Як і у грі проти «Сокола» (під егідою Асоціації футзалу Львова), яка відбулася день перед тим, наша команда більш впевненіше виглядала у другій половині зустрічі, П’ять забитих голів проти двох. Щоправда, пропустили ми двічі.

Також читайте:   Як Воробус "перегорів" у футболі і як з цим боротися

Прем’єрні голи новачків і дебют Дзюби

У матчі проти «Штурму НАСВ» свої дебютні голи за «пекарів» у чемпіонаті Львівської області забили Юрій Куриляк та Андрій Коваль (оформив дубль). Останній, до слова, у тандемі з Олександром Махинькою створили новий тандем. Один забиває – інший віддає результативну передачу.

Не можемо також не відмітити вдалий дебют за нашу команду Дмитра Дзюби. Екс-воротар «Benteler» видав класний матч, неодноразово рятуючи «червоно-жовтих» від голів.

Загалом, ФК «Галицька здоба» переміг свого суперника знову ж таки із рахунком – 7:2.

Голи у складі нашої команди забили: Богдан Стефанків (дубль), Андрій Коваль (дубль), Юрій Куриляк, Олександр Махинька, Павло Стегніцький.

Склад: Дзюба, Шуптар, Стефанків, Сивак, Гірний, Хомченко, Коваль, Богданов, Стегніцький, Куриляк, Махинька, Журавчак.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*