Поради від Воробуса. З якими людьми варто спілкуватися - Блог про Львів

Поради від Воробуса. З якими людьми варто спілкуватися

Спілкування

Давненько ваш автор нічого не писав на тему філософії. Як завжди, мені катастрофічно бракує часу. Вихідні були дуже активними, у понеділок завантажили роботою, то ж лише зараз прийшов до тями.

Тому, вже зараз ловіть новий пост із порадами від Воробуса. Зокрема, сьогодні поговоримо про те, з якими людьми варто спілкуватися.

Звичайно, автор блогу має власну думку щодо того чи іншого питання, але життя таки бачив.

Отже, перше – ви не сто євро аби всім подобатися. Ніколи не варто звертати увагу на те, що про вас говорить та чи інша людина. Особисто спілкуюся з людьми, які чогось досягли в житті, щось бачили чи можуть толкове розповісти. І аж ніяк не спілкуюся з тими, які сидять вдома, ніде не були, рахують гроші чи просто мене критикують.

Не подумайте, що я боюся критики. Вона навпаки мені піднімає рейтинги, але ж все має бути у межах розумного.

По-друге, спілкуюся з людьми, які мені не бажають зла. Є й такі, що ніби з тобою говорять, все класно, а потім поза очі тебе обговорюють. Як же я цього не люблю, але з часом ти відфільтровуєш і таких осіб. Один раз «попалишся», другий, третій, а на четвертий раз ти розумієш фальш із першого ж спілкування.

По-третє, я не люблю жлобів. Постійно нити, що нема грошей, а потім за два тижні відпочивати на теплих курортах. Скільки я вже таких бачив. Тим не менше, мені людей шкода. Звичайно, це не моя справа, але вічні скиглення – це не мій тип людей. Запам’ятайте, ви – творці свого щастя. Якщо ти сам щось собі не сплануєш, то за тебе це не зробить ніхто.

Також читайте:   Як правильно вичісувати кота

Не треба думати, що хтось тобі щось винен.

По-четверте, треба й спілкуватися з людьми, які за тебе переживають, напишуть, зателефонують, спитають «як ти, як життя», а не лише попросять грошей, бо вони програли в конторі чи спустили у барах.

По-п’яте, не нав’язуватися. Люди, які захочуть мати з вами щось спільне, то вони про себе дадуть чутися і зроблять все можливе аби ви були разом. Це стосується не лише сімейних відносин, а й просто дружніх посиденьок. Наприклад, у мене є колега, з яким я познайомився спонтанно. За 10 років дружби жодного разу в нас не було розбіжностей.

Хочеться щоб із тобою були не лише заради розваг, грошей чи ще чогось, а й могли підтримати наживо. Телефонуйте людям, говоріть, зустрічайтеся, а не лише “наярюйте” у соціальних мережах.

Близьких людей багато не буває. Не створюйте ілюзій, людей класних мало, але вони є.

Життя минає швидко, беремо від нього лише найкраще, потім може бути пізно.

Нещодавно я проводив цікавий експеримент. Якщо чесно, то думав він провалиться, але в останній момент мої домисли не підтвердилися. Ігор Батькович теж інколи помиляється.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*