Секрети довголіття від Жанни Кальман

Довгожителька

Чи задумувалися ви коли-небудь над своїм життям, скільки будете існувати в цьому світі, як зробити так, аби жити якомога довше і так далі.

Відповідь, думаю, що очевидна – задумувалися. Якщо хочете дізнатися секрет довголіття, прочитайте історію життя Жанни Кальман. Вона прожила 122 з половиною роки й за цей час життя не один раз її випробовувало.

Жінка стала єдиною повністю верифікованою людиною в історії, яка досягла 120-річного віку. Також вона була найстарішою нині живою людиною планети довше ніж будь-який інший довгожитель.

Ось наші читачі кажуть, що Воробус вже старий і пора задуматися на створенням сім’ї, а не їздити на велосипеді. Щоб ви розуміли, Жанна їздила на велосипеді, коли їй було 100 років. Дай Бог, щоб я у сто років зміг ходити, не те що крутити педалі двохколісного.

Жанна на велосипеді не зациклилася, а рівно через 115 років знялася в кіно, а на 117 кинула палити. Тому, щоб там не казали, шкідливі звички жодним чином не впливають на тривалість життя. Зап те, вона ніколи не говорила про свої проблеми. Жінка або просто мовчала, або ж просто уникала ці розмови. Це вкотре підтверджує той факт, що не треба ніколи нарікати на життя, а говорити про позитив, шукати приємні миттєвості і дякувати Богу за кожен прожитий день.

Також читайте:   Володимир Гримайло: «Ми робимо все, щоб турніри відбувалися, а футзал в Україні розвивався»

Коли французьку довгожительку запитали про майбутнє, вона відповіла цікаво: «Воно буде коротким».

Нижче подаю ще декілька цитат від Жанни Кальман:

“Молодість – це стан душі, а не тіла. Тому я ще зовсім дівчисько, просто останні 70 років погано виглядаю”.
“У мене всього одна зморшка, і я зараз сиджу на ній”.
“Бог про мене забув!”
“Я закохана в вино”.
“Завжди посміхайтеся. Так я пояснюю причину свого довголіття”.
“Якщо ви з чимось не можете нічого вдіяти, не переживайте через це”.
“У мене величезне бажання жити і хороший апетит, особливо до солодощів”.
“Я ніколи не користуюся тушшю для вій, тому що багато сміюся до сліз”.
“Я погано бачу, погано чую і відчуваю себе погано, але все це дурниця”.
“Мені здається, що я помру від сміху”.
“Я отримувала задоволення при будь-якому зручному випадку, але і дотримувалася принципів моралі, і мені нема про що шкодувати. Мені пощастило”.

Але, найбільше мені сподобалася фраза, коли жінку запитали під час телеефіру про те, коли побачимося. На що кореспонденту було дано відповідь: «думаю наступного року, ви ще не так погано виглядаєте». Як бачите, із самооцінкою у довгожительки було все гаразд.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*