Святкове привітання від Razana

Razan

За декілька днів завершиться 2020 рік. Щоб кожного не вітати окремо, напишу один, окремий, для всіх ??

Мабуть багато людей каже, що цей рік був важкий, ще важчий ніж попередній, а попередній, звісно ж, за перед-попередній. Так буде завжди.

Я впевнено скажу, що для мене 2020 рік – найкращий. Так, найкращий! Він в мене був – а це вже круто.

За цей рік трапилось безліч подій: десь знайшов, а десь втратив. Але втратив для того, аби на його місце прийшло щось нове, що більш важливе та потрібне для тебе. А іноді хтось ?

Одні люди прийшли, інші – пішли. І це теж норма, адже іноді фільтр треба очищати ?

Цього року знайшлось те, що ніколи не чекаєш. Не чекаєш бо не знаєш, як воно виглядає та якою мовою говорить. Не знаєш чи зрозумієш.

Я давно не чекаю Нового року як такого. Востаннє, мабуть, я хотів святкувати Новий рік років 7-8 тому, де ми з другом Liubomyr Pazuniak вирішили об’єднати наші старання ?

До 3 ночі політ суперовий, з 3 до 6 нормальний, а з 6 до 8 пам’ятаю вже було важко ? але вистояли

Зараз, коли мені 26, добре якщо в 3 годині новорічної ночі ще не спиш ?

І не дивлячись на те, що ми любимо загадувати бажання і під бій курантів думати, що прийде Новий рік і все магічним чином зміниться, варто пам’ятати, що вірити в дива треба, вірити, що тим дивом в вашому житті можете стати ви, самі для себе.

Також читайте:   Цукерки або смерть?

Вірити, що в вашому житті «Новий рік» не лише 31 грудня, а щоденно прожитий вами день. Кожен день – це величезна можливість.

За одну хвилину ви можете закохатись, а можете і розчаруватись. За одну хвилину ви можете полетіти, але за одну хвилину ви
можете і впасти. Головне – пам’ятайте, якщо ви впали і не розбились, значить ви ще все можете полетіти… ?

Тож я хочу в прийдешньому Новому році побажати вам, перш за все, віри в себе. Люди ідуть і приходять, але головне щоб ви були для самого себе. Щоб ви ніколи не пішли від себе, тому що шлях назад буває вже не віднайти. Любові, тепла, миру та розуміння з вашими близькими. І пам’ятайте: бажання – загадуйте, але не забудьте кожен день в році працювати над тим, аби воно втілилось у ваше життя!

Нехай кожен день у 2021 році буде для вас таким ж сонячним, як це фото ?

З прийдешнім Новим роком та Щасливого Різдва!

Автор статті: Razan.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*