Чи варто встановлювати вдома охоронну сигналізацію? - Блог про Львів

Чи варто встановлювати вдома охоронну сигналізацію?

Чи варто встановлювати охоронну сигналізацію?

У поліції рекомендують власникам житлових будинків встановлювати охоронну сигналізацію. Але там стверджують, що це повинно бути частиною комплексу профілактичних заходів, тому що сигналізація, яку можна придбати на сайті deftech.com.ua, сама по собі не запобігатиме проникненню в Ваш будинок.

Також подумайте про додаткові заходи безпеки, такі як зовнішнє освітлення та відеоспостереження, електрозамки і домофони, а також упевніться, чи видно Вашим сусідам входи в Вашу власність.

Який тип охоронної сигналізації вибрати?

Найкраща сигналізація – це контрольована система. На іншому кінці шкали знаходяться охоронні системи, що встановлюються власнорус.

Ви можете вибрати сигналізації, які:

  • дзвонять або мовчать;
  • зв’яжуться з Вами або з сусідами;
  • сповістять станцію моніторингу;
  • WI-FI або провідні.

Це означає, що у Вас може бути сигналізація, яка працює тільки з сиренами, які будуть лунати, якщо Ваш будинок “зламаний”. Ви повинні сподіватися, що це відлякає грабіжника, і що прибіжать Ваші сусіди, або ж вони викличуть поліцію.

У Вас також може бути встановлена ​​сигналізація, яка при спрацьовуванні відправляє повідомлення на Ваш або чийсь смартфон. Потім Ви повинні обрати наступний курс дій – можливо, в поєднанні з веб-системою відеоспостереження. Вона здатна подавати сигнал тривоги при зверненні до Вас або ж мовчати.

Ще у Вас можуть бути бездротові чи портативні датчики сигналізації, які Ви можете переміщати та розміщувати на свій розсуд. Кожному пристрою потрібно буде час від часу замінювати батареї, коли вони розрядяться.

Або ж у Вас може бути професійно встановлена ​​система з проводовим підключенням, яка має центральну резервну батарею на випадок відключення електроенергії. Вона також може бути підключена безпосередньо до служби моніторингу.

А це про душевний спокій. У цих сигналізацій також можуть бути вбудовані тривожні кнопки, щоб Ви могли миттєво викликати поліцію, якщо зловмисник проникне всередину, коли Ви вдома.

А сучасні охоронні датчики дозволяють навіть власникам собак і кішок встановити сигналізацію, досить розумну, щоб домашні вихованці могли бродити, не включаючи сирену.

Що станеться, якщо спрацює сигнал тривоги?

Моніторингова компанія отримає тривожний сигнал і спочатку перевірить, чи продовжується активність на території. Якщо датчик більше не спрацьовує, вони можуть просто зателефонувати Вам або іншим по наданих Вами контактам.

У Вашій системі може бути несправність. Можливо, в приміщення потрапив гризун або птах. Навіть пил або павутина на датчику здатна викликати помилкову тривогу. Якщо центр моніторингу виявить, що в Вашому домі триває активність, він зреагує належним чином.

Чи гарантує охоронна сигналізація безпеку житла?

На жаль, охоронна сигналізація не гарантує, що Ваш будинок не пограбують. Але Ви можете зробити багато фізичних дій, які разом з сигналізацією можуть знизити ризик крадіжки, проте ніщо не може гарантувати, що Вас не обкрадуть.

І хоча більшість злодіїв стверджує, що вони уникали б будинків з сигналізацією, деякі з них розглядають охоронну сигналізацію як ознаку багатства і, навпаки, іноді більш схильні зламувати, щоб подивитися, яку здобич від них захищають.

Але наявність сирени здатна змусити будь-якого зловмисника швидко піти, можливо, прихопивши з собою менше Вашого майна. У Київському інтернет-магазині систем безпеки Deftech є широкий асортимент обладнання для забезпечення захисту Вашого будинку й установки охоронної сигналізації, ціна на яку залежить від кількості компонентів, які до неї входять, і використовуваних технологій.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*