Де зберігати речі на час ремонту або при переїзді? - Блог про Львів

Де зберігати речі на час ремонту або при переїзді?

Де зберігати речі на час ремонту або при переїзді?

Це питання у багатьох людей виникає цілком обґрунтовано. Найчастіше вільного простору просто не вистачає для зберігання накопичених і старих речей.

Де можна зберігати речі?

Існує безліч популярних, але не завжди вигідних варіантів для зберігання майна як на час проведення ремонту або переїзду, так і при інших обставинах. Серед таких поширених, але не зовсім раціональних місць для зберігання майна варто виділити: балкон, гараж, дачу, орендований бокс.

Відразу можна сказати, що всі ці місця (за винятком боксу) не призначені для зберігання речей, а скоріше, є складами “бо нема де”. Давайте більш детально розглянемо популярні місця зберігання, з метою виявлення їх плюсів і недоліків.

Балкон

Багато власників балконів, задаючись питанням “де зберігати старі речі”, автоматично отримують на нього відповідь. Балкон – це популярне місце для зберігання автомобільних коліс, непотрібної побутової техніки, спортивного інвентарю і безлічі інших речей. Головний недолік балкона – маленький простір. До того ж, при настанні зими, деякі речі просто неприпустимо зберігати на балконі.

Втім, якщо балкон засклений і має достатню площу, на ньому цілком можна зберігати деяке майно. А якщо обладнати такий балкон спеціальними стелажами, його коефіцієнт корисної дії збільшиться в кілька разів.

Гараж

При облаштуванні гаража стелажами зберігання речей стає дійсно зручним. Але є одна проблема – гараж призначений для автомобіля, мотоцикла, деталей, але ніяк не для старого домашнього кінотеатру або сезонного спортивного інвентарю. Та й не у кожного є свій гараж. У розумних межах, зберігання особистих речей не принесе дискомфорту, але при зловживанніигараж може перетворитися на “смітник” і тоді всі його плюси зійдуть нанівець.

Також читайте:   Ремонт вулиці Чернівецької (фото)

Дача

Де зберігати старі речі, як не на дачі? На час ремонту або при переїзді – це дійсно хороший вибір, тому що збережені речі знадобляться ще не скоро. Але погодьтеся, зберігати велосипед або інше майно, яке може знадобитися в найближчі дні, просто нерозумно. Дачний варіант, перш за все, незручний тим, що дача, найчастіше, знаходиться на великій відстані від міста, і також на кожен володіє дачею.

Бокс для зберігання речей

Ця послуга має низку переваг перед стандартними місцями зберігання – людина звільняє простір навколо себе! Як це виглядає? За речами приїжджає машина і перевозить їх на склад. Речі можна перевезти і самостійно.
Площа складу поділена на осередки – бокси, або як їх ще називають – кімнати зберігання або міні-склади. Клієнт отримує в особисте користування кімнату зберігання необхідних розмірів на необхідний термін.

У нашому місті є така послуга – оренда складу у Львові TetrisBOX. Кому актуально – заходьте на сайт.

Явні плюси боксів:

  • Можна вибрати розміри кімнати і терміни зберігання.
  • Доступна вартість.
  • Повна безпека.
  • Доступ в будь-який час.
  • Упаковка, перевезення та інші супутні послуги.

Можна довго розповідати про переваги такого зберігання, але завжди краще переконатися самому, як це зробили тисячі людей, що користуються послугами індивідуального зберігання речей!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*