Матраци для дітей різного віку в Інтернет-магазині Магдек

дитячий ортопедичний матрац

Щоб малюкові було комфортно відпочивати, недостатньо придбати для нього зручне ліжко – важливо доповнити його ортопедичним матрацом. Як правило, цей виріб не йде у комплекті з ліжком, тому про його наявність необхідно потурбуватися окремо.

В якості альтернативи можна придбати дитяче ліжечко з ортопедичною основою на дерев’яних рейках, регульованих під параметри малюка, після чого доповнити конструкцію зручною периною. Не менш вдале рішення – купівля найпростішого ліжка з плоскою основою і оснащення її якісним ортопедичним матрацом.

Сучасний ринок пропонує величезний асортимент дитячих матраців, розібратися в якому не так просто.

Для чого потрібний матрац у дитячому ліжечку?

Властивості цього виробу прямим чином визначають якість відпочинку і сну. Новонароджений гостро потребує ефективної підтримки тіла, оскільки від цього залежить процес формування хребетного стовпа. У самому ранньому віці дітки не відпочивають на подушках і лежать прямо, у зв’язку з чим потрібно хорошу підтримку спини. Забезпечити її може дитячий ортопедичний матрац з якісних матеріалів від перевіреного виробника.

Матраци для люльки

При вивченні асортименту в каталозі Інтернет-магазину magdek.com.ua слід звернути увагу на специфікації виробу. Характеристики ортопедичного матраца – визначальний критерій вибору, адже від них залежатимуть якість сну дитини і її здоров’я. Вибравши матрац з урахуванням базових критеріїв, Ви забезпечите малюка правильною осанкою і відсутністю проблем з диханням.

У першу чергу необхідно визначитися з типом облаштування матраца. Виробники пропонують як пружинні, так і безпружинні моделі. Щоб розібратися в цьому питанні, варто звернутися за консультацією до педіатра. З найбільшою вірогідністю фахівець порекомендує вибрати модель без пружинного блоку: вироби цього типу мають виражені ортопедичні й анатомічні властивості

Також читайте:   Від чого залежить ціна цегли?

Не менш важливо приділити увагу висоті матраца. Річ у тому, що в каталогах широко представлені тонкі моделі, також відомі як топпери чи підстилки. Вони досить практичні і функціональні, але для дитячого ліжечка будуть занадто жорсткими. Рекомендована висота матраца для дітей – 10 см і більше.

Асортимент моделей багатий і пропонує не лише стандартні рішення. Відмінний вибір – двосторонній дитячий матрац з цього каталогу https://magdek.com.ua/ua/matrasi/detskie-matrasi/, що дозволяє регулювати міру жорсткості у будь-який зручний момент. Щоб понизити або збільшити жорсткість виробу, досить просто перевернути його на іншу сторону. До того ж, ці вироби виконані з екологічно чистих гіпоалергенних матеріалів, що робить їх абсолютно безпечними для здоров’я дитини.

Як вибрати матрац для малюка?

  • Якщо Ви вважаєте за краще опускати один з бортів ліжечка, вибирайте модель з нековзним покриттям. Таким чином Ви захистите малюка від раптового зісковзування з ліжечка.
  • Випадково придбали варіант з досить слизьким покриттям? Не поспішайте його міняти – просто доповніть його чохлом з шорсткого матеріалу або щільним простирадлом на гумці.
  • Дитячий матрац не повинен перевищувати параметрів 160х80 см. Такого розміру більш ніж достатньо навіть для дорослої людини середньої комплекції. Оптимальне рішення – придбати виріб малих розмірів і міняти його на нове у міру дорослішання дитини.
  • Сума на ціннику безпосередньо залежить від якості матеріалів наповнення, типу внутрішнього устрою, кількості шарів і щільності пружин на квадратний метр матраца. Економити на купівлі дитячого матраца не варто: ці вироби повністю виправдовують чималу ціну масою корисних властивостей. Також на ціну ортопедичного матраца впливає комплектація моделі – за наявності знімного чохла вартість зростає.
Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*