По святах…

Свята геть

Вчора, нарешті, завершилися зимові свята. Звісно, навіть зараз ще багато хто святкує, але, офіційно, празники вже сказали нам «папа», тому можна потрохи повертатися до роботи.

Не знаю як там хто, а вашому автору ця зима і свята даються важко. У першу чергу до мене пристала лінь. Ніби налаштовую себе що треба прокинутися зранку, швидко зробити зарядку, попоїсти й братися за роботу. Але, але і ще раз але… Настає новий день, я довго сплю й не можу зібратися до обіду. Такі реалії 2021 року.

А може я просто став старим і вже хочу спати як старий дід?

Проте, була й інша сторона медалі – позитивна. Цих свят ваш автор як слід наколядувався, ходив у гості, до себе запрошував. Добре, що є такі люди з якими можна нормально не лише посвяткувати, а й поговорити. Маю надію, що у майбутньому ми будемо святкувати свята не тільки Різдва, а й Великодня тощо.

Що ще мене порадувало, так це відсутність зайвої ваги після свят. Спеціально став на вагу, коли на календарі було 1 грудня. Тоді мені показало 79 кілограм. Вчора зважився, 80-ть.

Також читайте:   Озеро в селі Зашків

Похибка +- один кілограм. Це, можна сказати, не рахується. Найголовніше аби я не набрав суттєво у лютому. Всі задатки для цього будуть. Але, що я буду забігати наперед. Як каже моя подруга, цитую: «Поживемо, побачимо…».

Що далі? А далі таки треба братися до роботи, працювати й не думати про сніг. Так, як сьогодні надворі 5 градусів тепла і починає танути сніг,то можна й за велосипед подумати.

Саме так і робимо й вже найближчим часом очікуємо на нові пости від Ігоря Воробуса. Обіцяю показати як я співаю у рубриці «Воробус-ТВ», розкажу про клятий локдаун і, звісно, що розповім про подорож на Говерлу. Так, так. Вже завтра ми плануємо з компанією вирушити у напрямку Заросляка, звідки й розпочнемо наше сходження.

Цікавого має бути дуже багато. Дочекайтеся…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*