Про переможний матч із “Шуваром”, погодні аномалії та чому я не загадував бажання в новорічну ніч - Блог про Львів

Про переможний матч із “Шуваром”, погодні аномалії та чому я не загадував бажання в новорічну ніч

Бажання Воробуса

Так довго готувалися до зустрічі Нового року, що й не зауважили як швидко він настав. А 2020 таки передав естафету 2021. Побачимо яким він буде для усіх нас.

Вже традиційно, Новий рік чи якби то сказати новий сезон розпочинаємо з філософії від автора блогу.

Отже, 2021 розпочав для себе вдало й у хорошому настрої сьогодні прийшов на роботу. Вчора, футзальний клуб «Галицька здоба», а точніше її друга команда провела свій третій поєдинок у рамках Другої ліги Львівської області. Суперником «пекарів» був «Шувар». Дуже цікавий матч завершився перемогою нашої команди із рахунком – 5:0. Автор цих рядків вийшов в основі, як на мене, провів непоганий матч і лише в кінці змінився з іншим воротарем.

Хороший початок сезону для мене. Маю надію, що буду продовжувати в тому ж дусі. Тим більше, що після Нового року я, традиційно, додаю.

Зустріч 2021. На цей раз я вирішив його зустріти в родинному колі. Кожного року я вічно десь їду, щось думаю, гадаю, а тут просто посидів із найближчими людьми. До речі, вперше за тривалий період часу я не загадував бажання коли годинник пробивав 12 годину ночі.

Також читайте:   Що робити якщо зовсім не «пре» в житті

Чому так? Мабуть, це збіг обставин на пару з новим експериментом. Зараз поясню детальніше.

Ну, по-перше, я просто забув що вже 12 годині ночі. Готувався, готувався, а потім раз і вже був 2021 рік, так я порався на кухні.

По-друге, я і не планував загадувати бажання. З року в рік я щось загадую, але жодного разу нічого не збулося. Тому, вирішив у 2021 році віддати все у руки Господа Бога. Я вже тисячу разів говорив, що в житті все не просто так. Побачимо які сюрпризи очікують на мене в майбутньому. Принаймні, планів є багато. Хотілося би хоча б якусь частину втілити в життя.

Також у 2021 хочу провести ще один експеримент пов’язаний зі своєю поведінкою. Проміжні підсумки буду підводити десь через пів року.

Дощова зима

Те, що клімат в Україні суттєво змінився – факт. Де ви бачили таке щоб в січні падали рясні дощі. Новорічна ніч взагалі була аномальною. Падав такий дощ, що складалося враження ніби це не грудень місяць, а вересень.

Снігопади очікую десь у березні.

Тому, набираємося сил, готуємося до Різдва Христового і не забуваємо читати блог Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*