Коли сніг не завада, або як «Галицька здоба» гостювала в Городку - Блог про Львів

Коли сніг не завада, або як «Галицька здоба» гостювала в Городку

Галицька здоба в Городку

Вчора, 7 лютого, наша команда гостювала у містечку, яке знаходиться в 20-ти кілометрах від Львова. Їздили ми туди не просто так, а щоб стартувати у новому чемпіонаті про участь в якому ми анонсували ще раніше.

Західну Україну «накрила» снігова стихія. Не те що їхати, а ходити пішки зараз проблематично. Тому, старт «пекарів» у чемпіонаті Городеччини був під питанням. Проте, зимові змагання в місті з населенням більше як 15 тисяч проводяться за будь-якої погоди.

Скажемо навіть більше, на поєдинок проти поточного лідера змагань МФК «Ватра» прийшло багато людей. І це при тому, що на вулиці було «-9». У таких погодніх умовах «пекарі» ще не грали.

Протистояння із командою з Добрян порадувало великою кількістю голів. По ходу гри шальки терезів схилялися як до однієї, так і до іншої команд, але підсумкову «вікторію» зуміли здобути таки підопічні Сергія Тригубця – 6:5.

У нас забитими голами відзначилися: Павло Стегніцький (хет-трик), Микола Матляк (дубль) і Олександр Махинька.

Реалії футболу в Городку: сідаємо в бус, гріємося чаєм і виходимо на другу гру, на цей раз проти МФК «Сокіл» із Суховолі.

Також читайте:   Перша ліга Львова. «Галицька здоба» вдруге сильніша за «Спільноту»

У цьому протистоянні «пекарі» вже почувалися дуже впевнено, не давши шансу супернику з першої і до останньої хвилини, у підсумку перемігши – 6:3. За «пекарів» відзначилися: Олег Партика (дубль), Андрій Яблонський (дубль) і Павло Стегніцький (дубль).

Таким чином, «червоно-жовті» перемогли у двох матчах із двох, і з шістьма балами в активі закріпилися на п’ятій сходинці в турнірній таблиці. Лідеру МФК «Ватра» ми поступаємося 3 балами. Щоправда, суперник має зіграні у своєму активі на дві гри більше.

Склад ФК «Галицька здоба» під час матчів у Городку:

Обрамбальський – Матляк, Махинька, Стегніцький, Яблонський, Тригубець, Партика.

Додому делегація ФК «Галицька здоба» добиралася із проблемами, але на те ми й «пекарі» аби долати труднощі. Тільки перемога! Завжди і всюди!

P.S. Висловлюємо подяку фану «пекарів» Андрій Таловеру, який, незважаючи на лютий мороз, приїхав з дітьми підтримати улюблену команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*