Воробус повертається!!!!

Воробус на пірамідах

11 лютого на блозі Воробуса вийшов у світ пост із назвою «Воробус покидає блог». У ньому був лист від мене, де я писав, що можливо завершу писанину, яка тривала із 2009 року.

Чому виникли такі думки? Ще раніше писав, що «вриваюся у зарубу», адже мав багато поїздок, планів і реально не знав чи зможу це все витримати. І ось зараз, після повернення із-за кордону можу впевнено сказати, що тиск витримав. За блог я не забув і вже від сьогоднішнього дня буду знову його наповнювати.

Відкриваю маленьку завісу де я пропадав. Так ось, остання моя поїздка була в Єгипет, де я разом із колегами зуміли відвідати міста Шарм-ель-Шейх, Каїр, побували на Пірамідах. Звичайно, акліматизація далася взнаки. Перенестися із холодного Львова, де «-15» у теплі краї, де (+25) – це вам не хухри-мухри. Те саме стосується і зворотньої подорожі.

Також читайте:   “No shave november”: Воробус не голиться третій тиждень

Тому, зараз Ігор Воробус вже майже пройшов процес відновлення й повертається. Таке собі гучне повернення блогера.

Буду багато розповідати про місцевість, про туризм, про аферистів, про геїв, і навіть не забуду про приколи. За вісім днів я надивився багато всього.

А перед Єгиптом Ігор Батькович тусив у Тячеві. Я у складі делегації ФК «Галицька здоба» побував на турнірі Даймонд ліга «Карпати 2021», де «пекарі» зайняли 2 місце. Непоганий результат я би сказав.

А ще перед Тячевом ми активно відпочивали на лижах. Їздили не далеко, а в Буковель. Снігу було не так багато як зараз, але було. Тому, не дивуйтеся якщо Ігор Воробус комусь не відзвонив, не відписав. Реально не було часу аби це зробити. Будемо надолужувати втрачене.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*