Як вибрати крісло-мішок? - Блог про Львів

Як вибрати крісло-мішок?

крісло-мішок

Одним з найпопулярніших товарів серед безкаркасних меблів є крісла–мішки. Вони не тільки мають різноманітні розміри і форми, але й дуже зручні.

Однак не раджу просто взяти і купити перше-ліпше крісло мішок, яке потрапило Вам на очі. Найкраще, якщо Ви врахуєте декілька факторів, щоб переконатися, що ви отримаєте “ідеальне” для своїх житлових умов. То як вибрати правильне крісло-мішок?

Яку форму крісла мішка вибрати?

Раніше крісла-мішки були лише круглої форми. Зараз ні, бувають й інші види без каркасних меблів: дивани, пуфи тощо. (З асортиментом пуфіків можна ознайомитися тут tia-sport.com/beskarkasnaja-mebel/pufiki).

Що стосується форми, в даний час є дуже багато варіантів.

Наприклад, якщо в кімнаті обмежений простір, крісло-мішок у формі прямокутника добре вбудовується: Ви можете помістити його в кути або в середині замість дивана.

Бувають також крісла-мішки, які повністю нагадують диван.

диван

Якщо Ви хочете витягнути ноги та зручно відпочити спиною, ви можете вибрати мішок і у формі краплі, це відмінний варіант для лежання.

Вибрати собі клісло-мішок до вподоби можна в Інтернет-магазині Tia-Sport: tia-sport.com/kreslo-meshok-grusha.

Як правильно вибрати наповнення для крісла мішка?

Види наповнення, як правило, ділять на дві широкі категорії:

  • Поліефірні намистини – найпоширеніші та економічніші. Однак такий тип наповнення може становити загрозу для безпеки, якщо в будинку є домашні тварини та діти.
  • Натуральні матеріали, такі як м’яка соснова стружка. Вони безпечніші, але з мінусів – це дорожче, ніж поліефірні намистини.

Які найкращі види тканини для крісел-мішків?

Оскільки крісло мішок не має каркасу, то вибір правильної тканини є, мабуть, найважливішим фактором. У наш час крісла шиють з різноманітних тканин, і кожна має свої плюси і мінуси:

  • Вініл, мабуть, найпоширеніший матеріал, оскільки він міцний. Однак він, як правило, нагрівається і Ви відчуватимете липкість, сидячи на ньому у спекотний день. Отже, Вам слід двічі подумати про вибір вінілу, якщо Ви живете в місці з теплою погодою.
  • Бавовна є хорошою альтернативою вінілу, вона дуже зручна і повітропроникна. З мінусів – вона не стійка до плям. Отже, це не найкраща тканина, якщо в будинку є домашні тварини та діти.
  • Поліестер має свої переваги. Він довговічний та коштує економно. Дорогі види матимуть спеціальне покриття, яке зробить тканину водовідштовхувальною, стійкою до цвілі та плям. З іншого боку, поліестер має тенденцію виглядати дешево.
  • Шкіра – чи не найстійкіша тканина для крісла мішка. Виглядає розкішно, однак дуже дорога. Також потрібно правильно за нею доглядати.
  • Перевага замші – це дуже розкішний вигляд. Крім того, вона м’яка і дуже зручна. Однак, як і з бавовною, з нею важко впоратися, якщо на неї потрапляють плями.

крісло-мішок

Сподівають, представлена інформація допоможе Вам зробити правильний вибір.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*