Басейн для дорослих та дітей у Львові

басейн Три Стихії

Відвідування басейну позитивно впливає на стан здоров’я, настрій, фізичну форму. Якщо ви бажаєте постійно тримати себе в формі, регулярно отримувати заряд енергії та яскравого настрою, пропонуємо купити абонемент в басейн. Це може бути абонемент для дорослої людини, для дітей, літніх людей, для професійних спортсменів та для людей з обмеженими можливостями – в кожному разі заняття додадуть здоров’я і сил.

В оздоровчому центрі «Три Стихії», що знаходиться у Львові на вулиці Щирецька, пропонуються абонементи на індивідуальні та групові заняття. Також ви можете записатись на аквааеробіку, яку проводять кваліфіковані тренери. Зверніть увагу на наявність акційних абонементів (ранкових, пенсійних). Якщо ви хочете спробувати заняття з тренером чи вперше плануєте відвідати басейн, для вас запропоновані разові абонементи.

Особливості басейну в центрі «Три Стихії»

Оздоровчий центр «Три Стихії» повністю відповідає чинним стандартам, має атмосферний простір, який стимулює до підвищення настрою, появи позитивних емоцій, позбавлення від стресів. Басейн, призначений для плавання, обладнаний сучасною технікою, водоспадом, гейзером, масажними форсунками, протитечією. В басейні для плавання температура води підтримується на рівні 27 градусів. Також в «Три Стихії» є два басейни контрастного типу, з різними рівнями температур.

Також читайте:   Фестиваль рівності у Львові. Кому це було вигідно?

Чому варто відвідувати басейн? Існує багато позитивних впливів, якими відрізняються заняття плаванням:

  • ефективне тренування м’язів, координації, системи дихання;
  • підтримка гарної фізичної форми, можливість схуднути без шкідливих препаратів;
  • відсутність протипоказань (окрім гострих форм хвороб та станів);
  • розвиток витривалості;
  • стимуляція кровоточу;
  • активне вироблення ендорфінів, позбавлення від стресу, безсоння, хронічних головних болів;
  • налагодження процесу дихання, профілактика астми;
  • насичення клітин організму киснем, підвищення імунітету.

Також слід відзначити, що під час водних тренувань всі м’язи працюють одночасно. Тому після занять крепатура мінімальна.

Як потрапити в басейн та на аквааеробіку?

Щоб отримати абонемент, оберіть підходящий вам пакет з запропонованих. Перед тим, як розпочати заняття, отримайте консультацію вашого лікаря та візьміть в нього довідку стосовно того, що згідно з актуальним станом Вашого здоров’я у Вас немає протипоказань до водних тренувань.

Для занять Вам знадобиться спеціальний одяг для купання, рушник, змінне взуття. Можливо, шапочка для захисту волосся, беруші, окуляри для плавання. Уточнити перелік речей, які потрібно взяти з собою, ви можете в адміністраторів оздоровчого центру «Три Стихії», зателефонувавши перед приїздом до басейну.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*