ФК «Галицька здоба» у зимовому сезоні сезону 2020/2021 років. Поточна ситуація - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» у зимовому сезоні сезону 2020/2021 років. Поточна ситуація

Поточна ситуація

Минулих вихідних наша команда завершила свою участь у зимовому чемпіонаті Городоцького району. У цих змаганнях наша команда брала участь вперше й вже з першого разу «пекарям» вдалося здобути бронзові нагороди.

Окрім цього ФК «Галицька здоба» ще бере участь у змаганнях Першої ліги під егідою Асоціації футзалу Львова, а також Першої ліги Львівщини під егідою Асоціації футзалу Львівської області.

Якою є поточна турнірна ситуація у цих змаганнях?

Перша ліга Львова. ФК «Галицька здоба» залишилося зіграти один матч

Сподіваємося локдаун, який запровадили у нашому місті, не стане на заваді проведенню чергового поєдинку Першої ліги Львова, в якому «пекарям» залишилося зіграти завершальний матч у зимовому сезоні 2020/2021 років.

Черговим суперником ФК «Галицька здоба» має стати «Інкогніто». До очного протистояння команди підходять, перебуваючи на різних полюсах турнірної таблиці.

«Пекарі» із 49-ма очками в активі достроково стали переможцями змагань і цей поєдинок розглядається як тренувальний перед наступними футзальними баталіями.

Щодо нашого суперника, то після 13-ти проведених матчів ця команда із 18-ма балами в активі посідає 8-му сходинку в турнірних перегонах.

Поєдинок першого кола, який відбувся близько місяця назад, завершився важкою перемогою ФК «Галицька здоба» – 3:2. Здобути звитягу в цій грі підопічні Сергія Тригубця зуміли на останніх секундах. Тоді, після розіграшу п’ятого польового гравця влучним ударом відзначився Богдан Стефанків, який, у підсумку, записав на свій рахунок дубль. Також у цій грі за «червоно-жовтих» забивав Данило Сивак.

Також читайте:   На вихідних у Львові великий футзал

Перша ліга Львівської області. Залишився крок до чемпіонства

Куди більше, а точніше три гри залишилося зіграти нашій команді у змаганнях під егідою АФЛ. Проте, вже у наступному турі, який також невідомо коли відбудеться через все ті ж карантинні заборони, ФК «Галицька здоба» може достроково стати чемпіоном. Зіграти ми маємо проти «Львівської Хвилі», яку ми на початку року здолали у рамках першого кола – 5:3.

«Пекарям» потрібна перемога, адже свого найближчого конкурента ФК «Мостиська» ми випереджаємо на чотири бали й маємо гру в запасі.

Окрім гри проти «Львівської Хвилі», підопічним Сергія Тригубця також доведетьcя зіграти ще з «in. IT-Географ-ЛНУ-2», а також проти КІВС «Енергії 3».

Вболіваємо за «пекарів» разом. Тільки перемога! І будьте здорові!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*