Комфортна квартира біля власного пляжу в Житомирі - Блог про Львів

Комфортна квартира біля власного пляжу в Житомирі

ЖК River City

Сучасне життя сповнене стресів, багатьох повсякденних проблем. Тож власна домівка, тепла, комфортна, зручна, безпечна, гарна і простора – це запорука вашого щастя, спокою, можливості відгородитись від зовнішнього світу, поринути у сімейне щастя, розслабитись, відпочити. Хочете мати квартиру, в якій буде добре вам, вашій сім’ї, дітям, близьким? Пропонуємо розглянути новобудову Рівер Сіті Житомир, яку зводить компанія «Інтергал-Буд».

Проект ЖК River City – це сучасний комплекс, що складається з шістьох багатоповерхових будинків категорії «Комфорт +». Новобудова з стильними комбінованими фасадами розташовується у мальовничому місці – біля річки Тетерев, тому поруч у вас буде власний облаштований пляж, ви будете дихати чистим і свіжим повітрям, насолоджуватись чудовими краєвидами, відпочивати на лоні природи коли забажаєте. На вибір запропоновані 1, 2, 3-кімнатні квартири з різним плануванням – тож, у вас є великий вибір.

Особливості житлового комплексу Рівер Сіті

Для зведення будинків обрана монолітно-каркасна технологія, що гарантує надійність, сейсмостійкість, довговічність та надає можливість зробити у власній оселі індивідуальне перепланування. Стіни з екологічних газоблоків утеплюються мінеральною ватою, тому квартири будуть теплими та звукоізольованими. Серед інших особливостей ЖК Рівер Сіті відзначають:

  • високий рівень природної інсоляції в оселях;
  • автономне опалення з сучасною системою, незалежною від муніципальних мереж;
  • високі стелі;
  • панорамні енергоефективні вікна, з яких відкривається мальовничий вид на річку та паркову зону;
  • наявність підземного паркінгу.

Прибудинкова територія житлового комплексу закрита від автомобілів. Для безпеки та спокою мешканців передбачається охорона, відеонагляд, контроль в’їзду. Облаштування ландшафту включає створення клумб, зон відпочинку, центру дитячого дозвілля, майданчиків для дитячих розваг, занять спортом, алеї для прогулянок, автостоянки. Також мешканцям ЖК River City буде доступний пляж з усіма зручностями, чистою водою річки, зоною BBQ.

Поруч з житловим комплексом є:

  • магазини, супермаркети;
  • загальноосвітні школи;
  • ресторани, кав’ярні;
  • Гідропарк;
  • медичні заклади;
  • спортивні комплекси.

Купити квартиру в ЖК River City від забудовника

Щоб купити квартиру в ЖК Рівер Сіті від забудовника, зв’яжіться з представниками компанії «Інтергал-Буд», дізнайтесь більше про особливості та переваги нового житлового комплексу. Для покупців є вигідні пропозиції з можливістю придбати житло в новобудові на умовах розтермінування, з відстроченням платежів. На будівельному майданчику встановлені камери, тож ви в будь-який момент можете відстежувати хід будівництва.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*