Переваги та особливості відпочинку в Затоці - Блог про Львів

Переваги та особливості відпочинку в Затоці

відпочинок у Затоці

Якщо Ви хочете добре відпочити прийдешнім літом, почніть планувати відпустку вже сьогодні. Затока в Одеській області користується великою популярністю серед українців, білорусів, жителів Молдови та інших країн. Враховуючи світову пандемію, більшість співвітчизників відпочиватимуть на рідній землі. І з поглядів безпеки вибиратимуть приватні апартаменти, а не густо населені готелі.

Переваги курортного селища Затока

У селище, розташоване на Будакській косі, люди, які жодного разу там не були, їхати побоюються. Це цілком логічно. Перспектива провести відпустку в населеному пункті, віддаленому від міста, подобається не всім. Однак сьогодні Затока добре облаштована і розвинена. Це підтверджують численні позитивні відгуки з Інтернету.

На курорті буде комфортно людям з різними інтересами і достатком. Любителі активного відпочинку можуть:

  • займатися віндсерфінгом;
  • кататися на водних атракціонах;
  • вночі танцювати в нічних клубах.

До-речі, якщо Вам потрібно забронювати апартаменти в Затоці чи інше житло на курорті, це можна зробити на порталі Travello: https://travello.com.ua/zatoka/hotels/filter/apartamenty.

На березі моря є дуже багато кафе, ресторанів, їдалень та інших закладів. Люди з обмеженим бюджетом і любителі домашньої кухні займаються приготуванням їжі в апартаментах. Свіжі продукти продають місцеві жителі на ринках. З ранку до ночі відкриті міні-маркети. Якщо відпочиваючі приїхали з грошима, ніхто з них не залишиться голодним.

Що подобається туристам у Затоці

Ціни на житло в популярному курорті Одеської області залишаються стабільними протягом останніх кількох років. Вартість незмінна як на варіанти в приватному секторі, так і в пансіонатах, готелях, готелях. При бажанні в більшості апартаментів в Затоці можна замовити приготування обід, вечері господарями.

курортне селище Затока

Хочеться відпочивати в хорошому номері, щоб була можливість посмажити у дворі шашлик і приємно провести час в альтанці? Таких варіантів багато!

Туристам, які проводять відпустки в Затоці, також подобається:

  • корисне непередбачуване Чорне море. В одні дні відпочиваючі відзначають повний штиль, в інші – круті хвилі, яких так чекають любителі віндсерфінгу;
  • піщане морське дно. Можна не турбуватися з приводу безпеки дітей. Збити з ніг може тільки велика хвиля;
  • екологічно чиста зона. Затока знаходиться далеко від Одеси. У селищі набагато рідше користуються транспортними засобами. Чисте морське повітря однозначно піде на користь, поліпшить самопочуття;
  • великий вибір екскурсійних програм. Відчайдушним мандрівникам і просто допитливим людям пропонують тури для культурного розвитку. Будучи в Затоці, не полінуйтеся заглянути в Одесу. Поїздка в гостинне місто принесе масу позитивних емоцій;
  • великий вибір розважальних закладів, парків відпочинку та атракціонів. Ні дорослі, ні діти не будуть нудьгувати. Вдень можна смачно пообідати на узбережжі, а набравшись сил після проведення часу на море, відправитися за новою порцією позитивних емоцій в луна-парк;
  • послуги на узбережжі. Місцеві жителі Затоки і приїжджі робітники балують відпочиваючих. До шезлонги кожному бажаючому піднесуть напій, морозиво, креветок, рибу і багато іншого.

Не можна не відзначити і того, що відпочиваючі можуть приємно провести час не тільки на морі, але і на узбережжі Дністровського лиману. Прісні води водойми з морським повітрям – те, що потрібно для оздоровлення. М’які унікальні кліматичні умови поліпшать самопочуття людей з хронічними захворюваннями дихальної системи. Відпочинок на лимані піде на користь маленьким діткам, які страждають від частих застуд.

За матеріалами Інтернет-порталу Travello.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*