Розваги в нічному клубі Львова - Блог про Львів

Розваги в нічному клубі Львова

нічний клуб Split у Львові

Якщо ви хочете гарно відпочити після робочого тижня, весело зустріти день народження в компанії друзів, влаштувати незабутній корпоратив – все це можна зробити, відвідавши нічний клуб у Львові. Ви зможете потанцювати під популярну музику, поспілкуватись з цікавими Вам людьми, насолодитись особливою атмосферою нічного життя, посмакувати улюбленими напоями та стравами.

В модний нічний клуб Split Вас запрошують в будь-який день з четверга по неділю, з 22:00 по 06:00. Для жінок вхід безкоштовний, якщо не передбачена спеціальна шоу-програма чи виступ зірок. Щоб забезпечити гостям максимальний комфорт, безпеку та затишок, в закладі встановлені норми dress-коду, face-контролю. Тож, обираючи для себе, своїх коханих та своїх друзів цей клуб, ви отримуєте задоволення на вищому рівні.

Особливості клубу Спліт

Відвідувачі Split потрапляють у дизайнерські оформлені зали, проводять свій відпочинок, не хвилюючись про власний спокій, конфіденційність та захищеність. Багато гостей обирають саме клуб Спліт, тому що заклад має наступні переваги:

  • оригінальні інтер’єри, розроблені та реалізовані досвідченими професіоналами;
  • високоякісне мультимедійне обладнання, що підтримує особливу атмосферу, забезпечує відпочинок найкращим музичним супроводженням;
  • найсучасніше барне приладдя, унікальний простір бармейстера, включаючи 2 барні стійки довжиною по 11.5 м кожна;
  • величезний вибір улюблених напоїв (преміальне азіатське віскі, марочні лікери та вино, класичні та екзотичні коктейлі, витончений джин);
  • комплексний професійний сервіс.

нічний клуб Split у Львові

Атмосфера закладу наповнена розмаїттям кольорів, смачних напоїв, гарної музики. Для куріння передбачений окремий зал. Ви можете самі обирати, яким чином відпочивати – чи присвятити вечір запальним танцям, чи провести час у затишку, з бокалом напою, спілкуючись з тими, хто є вам цікавим.

Основні правила для гостей

У зоні танцполу ви можете розважатись, не хвилюючись за власну зручність і безпеку – за цим стежать працівники клубу. Для відвідування Split рекомендується вбиратись у відповідний одяг стилів casual, street style, cocktail, classic, culture. Не дозволяється приходити до клубу в спортивному одязі, спецодязі, пляжному вбранні, а також мати брудний вигляд та/або одяг, взуття.

Для збереження спокою в залі ведеться відеоспостереження, працює служба охорони. Неповнолітні особи, які не досягли 18 років, допускаються в клуб тільки під наглядом дорослих. В заклад не допускаються особи, які знаходяться у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння, є учасниками сутичок з видимими травмами.

нічний клуб Split у Львові

Зарезервувати столик в нічному клубі

Ви можете легко зарезервувати столик, скориставшись онлайн формою замовлення на сайті клубу Спліт, або зателефонувавши до адміністрації. Зверніть увагу на наявність спеціальної програми лояльності для постійних відвідувачів, яка дозволяє користуватись нічним клубом з великою кількістю різноманітних привілеїв.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*