Volkswagen інвестує у виробництво 73 мільярди євро - Блог про Львів

Volkswagen інвестує у виробництво 73 мільярди євро

Volkswagen

Німецький автоконцерн буде інвестувати у виробництво електрокарів, гібридних автівок та у діджиталізацію власних машин. Впродовж наступних п‘яти років компанія планує профінансувати ці галузі на 73 мільярди євро.

Згідно з оновленим фінансовим планом, ці кошти керівництво планує розподілити наступним чином: 35 мільярдів – на виготовлення електрокарів, 27 мільярдів – на розробку програмного забезпечення і інші цифрові технології, 11 – на гібридні автомобілі. Причому загальний об’єм капітальних інвестицій буде становити 150 мільярдів євро.

Через десять років концерн планує випустити з конвейера 70 нових EV та 60 гібридів. Причому 20 електромобілів з 70 Volkswagen наразі виробляє, а половина гібридів вже перебувають на авторинку.

Враховуючи розмір інвестицій, VW планує виготовити і продати 26 мільйонів примірників “зелених” авто до 2030 року. Більшість з них будут побудовані на власній платформі Modular Electric Drive Toolkit. Ця модульна платформа покликана “просувати технології допомоги водієві на дорозі, а також зменшити кількість мікропроцесорів”. Наразі модульна платформа використовується на автомобілях марок Audi, Seat, Skoda і на деяких моделях Volkswagen. Інші електромобілі будуть побудовані на платформі Premium Platform Electric: це преміальна платформа, розроблена спільними зусиллями Audi і Porsche і придатна для створення седанів і кросоверів.

Також читайте:   Як виготовляється лобове скло?

Впродовж наступного десятиліття концерн планує розробити новий позашляховик для європейського ринку (2024 рік), а також три нових кросовери D-класу для інших автомобільних брендів. В 2023 році розпочнеться виробництво нового Volkswagen Aero. Компанія також працює над новим мікроавтобус на електротязі – ID Buzz. Відомо, що цей 5-метровий автомобіль отримає двигун у 369 к.с, а його запас ходу становитиме 600 км. “Сотню” він зможе набирати за 5 секунд, а максимальна швидкість – 160 км/год. Дизайн мікроавтобусу буде запозичено в культового громадянського мінівена VW T1, який компанія виробляла в середині минулого сторіччя.

Замислюєтесь над придбанням німецького авто з пробігом? AMERICA MOTORS https://americamotors.com/ua підбере і привезе авто будь-якої країни виробництва з американського аукціону! Компанія доставить автівку в розумний строк, а також зможе розмитнити її без додаткових витрат з вашого боку. Зверніться в AMERICA MOTORS, аби пересвідчитись: автомобіль з США – це завжди надійно та якісно!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*