Як використовувати конфеті на весілля? - Блог про Львів

Як використовувати конфеті на весілля?

конфеті на весілля

Конфеті робить кожну вечірку більш яскравою та незабутньою. Його часто використовують на дитячих святах, додаючи веселощів. Конфеті – це також незамінний аксесуар на весіллі та прийомі, адже ним можна посипати молодят перед входом до церкви чи зали для святкування. Найпопулярнішими є спеціальні трубки, які дуже зручні у використанні й створюють вражаючий ефект.

Що таке конфеті?

Зазвичай це крихітні шматочки паперу, рідше металізовані чи виготовлені з пластику. Частіше зустрічаються готові конфеті, якими легко стріляти, хоча також можна просто покласти блискітки в повітряну кулю і надути її. У потрібний момент достатньо пробити повітряну кулю і різнокольорові клаптики паперу розлетяться навколо. Для цього їх можна зручно онлайн https://www.aeromania.com.ua/product-category/aksesuary-dlya-kulok/konfeti/ купити у Львові.

Конфеті має давню історію. Воно походить від середньовічної італійської традиції кидати предмети у натовп під час парадів. Спочатку це були фрукти, солодощі, дрібні монети, а часом і тухлі яйця чи кульки бруду. В документах можна знайти згадки про це, починаючи з 14 століття. Паперове конфеті, що нагадує сучасні, вперше було використане в 1885 році в Парижі під час новорічної вечірки.

Як використовувати вибухові конфеті?

Це дуже просто. Просто візьміть трубку двома руками й поверніть її в напрямку, показаному на трубці. Конфеті стріляє вгору, а найкращий ефект можна отримати, вибравши одразу 4-8 трубочок. Вони безпечні у використанні й дозволяють отримати прекрасні фотографії церемонії, які стануть чудовим сувеніром через багато років.

Також читайте:   Чому одружені носять обручки?

Конфеті на весілля

Традиційно наречених, які виходять із церкви, посипають рисом або копійками. Однак ця традиція набула певного сучасного повороту. Сьогодні все частіше ми використовуємо конфеті для святкування весіль. Їхня різноманітність кольорів і форм вражає. Це можуть бути прямокутники, кружечки, сердечки, зірочки й навіть метелики чи пелюстки троянд.

Конфеті унікальний не тільки завдяки своїм візерункам, він ще й покращує весільні фотографії. Ці оригінальні вироби гарантують цікавий ефект під час самого весілля та весільного прийому. Такий аксесуар буде ідеальним при виході з церкви чи РАГСу або при вході до весільної зали. Перший танець або обмін обручками – також прекрасний час для випуску конфеті. Повільно падаючі пелюстки троянд ідеально поєднуються з весільним вбранням нареченої та костюмом нареченого. Найкращий ефект досягається після використання принаймні 4 трубок одночасно.

Конфеті буває найрізноманітніших кольорів, що дозволяє легко адаптувати його до теми обряду. Ними можна наповнити повітряну чи гелієву кільку, створивши особливий дизайн. Кульки теж часто використовуються для оформлення весільних локацій. Це може бути зала ресторану, кімната, де відбувається відеозйомка наречених, ділянка просто неба на відкритій виїзній церемонії тощо.

Компанія Аероманія допоможе прикрасити кульками й конфеті потрібну локацію. Створіть відчуття свята завдяки вдало підібраним аксесуарам. Бажаємо успіхів!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*