Як змінюється велосипедна доріжка до вулиці Льва

До вулиці Льва

Що ж, друзі, вже у кінці цього тижня у Львові та області істотно потеплішає, температура повітря підніметься до «+10» – «+13» градусів тепла. А що це означає? Можна витягувати з гаражів своїх «коней» і пробувати згадувати що таке велосипед і як на ньому кататися.

Звісно, Ігор Воробус із своїми колегами по амплуа спробує також достатньо швидко відкрити новий велосезон. Поки що ж я прогулююся містом і дивлюся які ж новинки з’явилися у місті Лева поки я витримував паузу.

У першу чергу мене зацікавила велосипедна доріжка біля монументу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Ще минулого року я активно дискутував на тему того, що її спроектували неправильно. Здавалося би все там чудово, знайшли класний шлях аби велосипедисти могли оминати меморіал, але був таки один серйозний «баг». Вже ближче до самої дороги, яка веде до монументу був крутий спуск. Там могли би стрибати на двохколісних лише екстремали.

Принаймні тоді, коли я їхав цим шляхом із дівчиною, то ми зупинялися біля «прірви», я брав «коней» на руки й акуратно переносив.

Також читайте:   У Львові з'явиться "новий старий" 54 автобусний маршрут

Якою є зараз поточна ситуація з цією велосипедною доріжкою? Нормальний спуск таки зробили, плюс все гарно асфальтують аж до монументу. Був вечір, ми прогулювалися якраз цими краями, то все сподобалося. Плюс із вулиці Вічевої на монумент роблять гарні пішохідні сходи. Цікаво, звичайно, як люди будуть розминатися з велосипедистами, але це вже будемо тестувати згодом, коли все офіційно відкриють.

Також є надія, що велосипедна доріжка до вулиці Льва отримає нормальне освітлення. Зараз там так темно ніби в сраці знаєте кого. На одинці людям я би там не радив лазити, можна мати проблеми.

А так, загалом, хотів би відзначити приємні зміни в нашому місті. Окрім, описаної вище, велосипедної доріжки, нову зробили також на вулиці Богдана Хмельницького (ближче до А-2). Ремонтні роботи там підходять до свого логічного завершення, то ж незабаром там буде дуже класно.

Не сидимо вдома, подорожуємо, гуляємо, зустрічаємося з друзями й жити буде легше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*