Ярослав Журавчак: Радий, що є частиною великої родини під назвою «Галицька здоба» - Блог про Львів

Ярослав Журавчак: Радий, що є частиною великої родини під назвою «Галицька здоба»

Ярослав Журавчак

Ярослав Журавчак: Радий, що є частиною великої родини під назвою «Галицька здоба».

У поєдинку Другої ліги Львівської області, в якому ФК «Галицька здоба 2» переміг «Динамо Інвест» цей гравець був одним із кращих на майданчику. Він і вправно бігав на майданчику й в кінці гри не менш вдало захищав рамку воріт «пекарів».

Після гри стало відомо, що Ярослав Журавчак отримав травму. Про неї, прихід у команду, а також плани на майбутнє новоспечений «пекар» поспілкувався у розмові з пресслужбою ФК «Галицька здоба».

– Ярославе, у матчі проти «Динамо Інвест» Ви отримали отримали травму, як зараз себе почуваєте? Які терміни відновлення?

– Дякую, вже зараз почуваюся добре, на відновлення піде мінімум два тижні.

– До складу нашої команди Ви прийшли лише цього сезону, за яких умов це сталося?

– Після розмови з Сергієм Тригубцем вирішили об’єднати дві команди («Галицьку здобу» та «Benteler» – авт.) і в майбутньому докладати зусиль для розвитку команди «пекарів».

Також читайте:   Від мрії до мети...

– До переходу в «Галицьку здобу» Ви виступали за «Benteler» у різних бізнес-лігах, порівняйте рівні цих турнірів?

– Відчутної різниці не відчуваю, бо ігри проходять не в Гранд лізі/2 лізі України, плюс, можливо, через те, що виходжу на поле вже за сприятливого рахунку або коли граємо зі слабшими командами.

– Як Вам атмосфера всередині колективу?

– Тренуюся з «пекарями» вже роками, просто на ігри не ходив, тому добре знайомий з тренувальним процесом. Хочу відмітити, що зараз дуже гарно підібраний склад команди, хлопці веселі, дружні, всі ходять на тренування, підтримують і підказують мені як на тренуванні так і під час ігор. Дуже вдячний за це кожному гравцю.

– Які ставите перед собою завдання в цій команді?

– По житті я – максималіст, тому, однозначно, хочеться вигравати всюди, де бере участь наша команда. Від себе прикладу максимум зусиль аби допомогти «червоно-жовтим» бути найкращими. Радий, що є частиною великої родини під назвою «Галицька здоба».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*