Буковель відновив роботу. Що працює? - Блог про Львів

Буковель відновив роботу. Що працює?

Буковель 2021

Три дні тому ТРК «Буковель» відновив свою роботу. Сталося це тому, що Івано-Франківська область вийшла з червоної зони. Виходить клятої «корови» там немає, а отже можна їхати і кататися на лижах чи сноубордах.

Але, чи є там сніг? В останні тижні в Україні істотно потепліло, температура повітря почала підніматися до рекордних як для цього місяця +20 градусів вище нуля, то ж цілком можлива така ситуація, що нема на чому катати. Та й що зараз з цінами?

Про це та не тільки читайте в черговому пості на нашому блозі.

Що вдалося дізнатися? Курорт і справді працює, зараз у Буковелі так званий оксамитовий сезон. Ціна денного абонементу на катання з 8 години 30 хвилин до 19 години 30 хвилин вартує 390 гривень. Картка на пів дня вартує 300 гривень, а вечірнє катання з 15 години і до ночі лише 150 гривень. Отакої… Я би сказав, що ціни нормальні.

Про вечірнє катання я вже написав воно присутнє, а як щодо трас?

Також читайте:   Поїздка Воробуса і компанії на лижі в Славське (Тростян). Частина друга

Так ось, на 15 годину 15 квітня у Буковелі працюють 6 із 67 трас, і 4 з 17 можливих витягів.

Якщо вдаватися у деталі, то працюють витяги №1, 2 та 7 і всі траси, які з ними пов’язані.

Ваш автор спеціально зв’язався з власниками курорту аби дізнатися, а чи планується відкриття інших трас? Планується. Вже зараз у Поляниці падає сніг, температура повітря знизилася до 0 градусів і цілком ймовірно, що вже наступних вихідних відкриють витяги №5 та №12.

Ну, і ще одна інформація. Питався автор блогу й за ресторани. Вони працюють, їсти можна без проблем як і доїхати до курорту. Пригадуєте, був момент, що стояли блок-пости й відвідувачів на популярний курорт не впускали.

Звичайно, хотілося би вашому автору ще катнути в цьому сезоні, але маю великі сумніви щодо цього. Коронавірус вніс корективи в моє життя, доводиться мені сидіти вдома на самоізоляції.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*