Чому варто купувати меблі під замовлення? - Блог про Львів

Чому варто купувати меблі під замовлення?

меблі на замовлення

Меблі на замовлення є наріжним каменем у світі дизайну інтер’єру. Їх здатність відповідати конкретним розмірам і вимогам дає їм значну перевагу перед купленими в магазині стандартними меблями. Проектування та виготовлення – це двосторонній процес між постачальником та замовником і як правило кінцевий продукт ідеально підходить для проєкту.

Меблі, виготовлені на індивідуальне замовлення клієнта, володіють низкою переваг:

  1. Унікальність стилю. Одним з найбільш значущих плюсів для дизайнерів інтер’єру або окремих клієнтів є те, що меблі на замовлення можуть вписатися в їх унікальний стиль. Це можна застосувати різними способами. Наприклад, компанія хоче забезпечити, щоб дизайн інтер’єру відповідав бренду, а меблі можуть допомогти їм досягти своєї мети. Або людина, яка шукає вітальню своєї мрії, може намалювати стілець, який ідеально підходить до її кута. Той самий принцип застосовується, якщо Ви хочете повністю обладнати кімнату, кабінет або будинок. Непросто купити готові меблі, які доповнюють одне одного. По суті, створення власних меблів з нуля – це золота можливість поділитися своїм неповторним стилем.
  2. Практичність. Хоча швидше придбати готові меблі, скоріш за все, це може виявитися непрактичним підходом. Часто клієнти шукають специфічні функції, такі як додатковий блок зберігання або певна форма, щоб вписатись у розміри. Замовляючи меблі на замовлення, ці специфічні вимоги можна легко виконати.
  3. Якість. Безпосередня робота з виробниками меблів надає клієнтам додатковий рівень впевненості в тому, що продукція буде зорієнтована на довговічність. Однією з головних проблем масових меблів є тенденція виготовлятись із матеріалів нижчого класу та обробки, а це означає, що кінцевий продукт має обмежений термін служби. Навіть із брендами преміум-класу меблі на замовлення вигідно відрізняються за вартістю та якістю. Різниця між ними полягає в тому, що Ви зможете зробити власні корективи, які відповідають Вашим потребам.
  4. Візуалізація. За допомогою майстра, Ви можете візуалізувати конструкції до їх створення. Це надає замовникові дві основні переваги. По-перше, Ви можете легко налаштувати остаточний дизайн під час візуалізації та досягти бажаного результату. По-друге, внісши ці зміни в 3D-модель, можна заощадити у довгостроковій перспективі.
  5. Зосередженість на деталях. Інший аспект дизайну – зосередженість на деталях. Частини меблів, такі як дверні ручки та ноги, часто можна не помітити, але вони мають вирішальне значення для загальної картини. Перевага співпраці з меблевими компаніями на замовлення полягає в тому, що вони мають досвід та ресурси для розробки дизайну на замовлення.

Про переваги покупки меблів під індивідуальне замовлення можете також почитати на сайті 056.ua.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*