Доглядова та anti-age косметика Sue - Блог про Львів

Доглядова та anti-age косметика Sue

косметика Sue

Кожного дня наша шкіра потребує догляду та захисту. Звичайні косметичні засоби, основа яких складається з хімічних речовин, не тільки не приносять позитивних результатів, але часто завдають шкоди шкірі та волоссю. Щоб уникнути прикрих помилок при виборі засобів для догляду за обличчям, тілом, волоссям, експерти пропонують вибрати натуральну продукцію. Sue органічна косметика Україна – це вдалий вибір для тих, хто шукає високоякісні, екологічні, ефективні засоби.

Для створення власної косметики український бренд Sue застосовує виключно натуральні компоненти. Розробка кожного засобу триває не менше ніж 6 місяців. За цей час експертам вдається вдосконалити косметичний засіб, зробивши його гіпоалергенним, повністю адаптованим під конкретну проблему шкіри, ідеально збалансованим для отримання бажаного ефекту застосування.

Чим відрізняється органічна косметика Sue?

Фірмова косметика Sue не тестується на тваринах, проходить всі необхідні етапи лабораторних досліджень та є сертифікованою в Україні. Креми, лосьйони, тоніки, пінки, маски, пілінги, олійки, пудри, сироватки, убтани, скраби, міцелярна вода, бальзами, дезодоранти, гелі для душу, мило, пасти, молочко- все це має основу, що мінімум на 95% складається з натуральних екологічних компонентів.

Формули косметичних засобів Sue не включають парабенів, штучних елементів, токсинів та хімікатів, які руйнують шкіру, клітини організму. До переваг фірмових засобів відносяться:

  • гіпоалергенність. Навіть для сухої чутливої шкіри в асортименті Sue є спеціальні лагідні засоби;
  • ефективність з тривалою терапевтичною дією, живленням, захистом, зволоженням;
  • насичена благородна текстура, тактильна приємність.

Завдяки наявності широкого асортименту, кожний може підібрати органічну косметику з урахуванням індивідуальних особливостей і потреб. В каталозі представлені косметичні засоби Sue, призначені для:

  • обличчя;
  • тіла;
  • волосся;
  • шкіри після 45 років (anti-age косметика).

Також в Sue є косметика для захисту від негативного впливу ультрафіолету.

Купити органічну косметику Sue

Вже сьогодні ви можете обирати косметику з натуральних рослинних компонентів. Щоб уникнути помилок під час вибору, потрібно знати тип шкіри. Для цього на сайті Sue розміщений спеціальний тест, для проходження якого вам знадобиться чиста серветка та кілька хвилин вашого часу. Після тесту та визначення типу шкіри переходьте до онлайн каталогу і збирайте до кошику таку косметику, яка вам необхідна та яку ви бажаєте використовувати для підтримки молодості, здоров`я, краси шкіри і волосся.

Якщо самостійно справитись з вибором вам важко, звертайтесь за безкоштовною консультацією професійного косметолога Sue. Вам допоможуть визначити косметичні засоби, які дійсно підходять до вашого типу шкіри, стануть рішенням проблеми. Доставка органічної косметики Sue можлива в Київ, Львів, Одесу, Харків, інше місто України.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*