FAVBET Кубок України. Півфінал. АФФК «Суми» – «ХІТ» – 1:4 - Блог про Львів

FAVBET Кубок України. Півфінал. АФФК «Суми» – «ХІТ» – 1:4

Кубок України

На відміну від першого півфіналу, у другому півфінальному поєдинку FAVBET Кубку України обидві команди, не змовляючись, одразу перейшли до розвідки боєм. Щоправда, ця розвідка боєм зводилась лише до того, що і «Суми», і «ХІТ» намагалися поступово намацати слабкі сторони у грі суперника. Однак, якщо говорити про мотивацію, то вона була вищою саме у сумчан, оскільки вони грали вдома.

Тому, і логічно, що вони хотіли залишити старт гри за собою. А якби підопічні Ярослава Пєсоцького ще змогли би забити першими, то це взагалі було би дуже добре для північних слобожанців. Тому, і не дивно, що саме сумчани створили перший дійсно небезпечний момент, коли на 7-й хвилині мав забивати Фетько, проте спільними зусиллями Сіріцький та Жук відвели загрозу від своїх воріт. Відповідь надійшла незабаром, коли Боргун вивів Андрія Борсука на перспективну ударну позицію, і 9-й номер «ХІТа» реалізував свою можливість. Більше того – за декілька миттєвостей після цього Жук ледь не подвоїв рахунок, але цього разу «Сумам» пощастило трохи більше. Щоправда, такі «дзвіночки» нічого хорошого для «Сум» не передбачали, тому господарям майданчику потрібно було шукати якусь альтернативу атакувальній грі «ХІТа».

Однак, по грі було видно, що сумчани почали нервувати, тому і не дивно, що вони почали збирати фоли. Але «ХІТ» у цьому плані не відставав, проте до «пробивного» фолу обидві команди так і не дотягнули. Хоча було таке відчуття, що і «Суми», і «ХІТ», якби ще було трохи більше часу в першому таймі, могли би привезти собі дабл-пенальті.

Хоча на табло Легкоатлетичного манежу СумДУ був мінімальний рахунок 1:0, та все-таки подекуди було видно, що «ХІТ» у будь-який момент може додати у швидкості та в інших компонентах. Але при цьому і сумчани ще мали надію зрівняти рахунок. Мабуть, найактивнішим гравцем «Сум» у ці хвилини був Зеленський, який намагався щось робити попереду. Однак, у «ХІТа» на це були свої контраргументи, зокрема біли непогані моменти у Журби та Педяша. Однак, забили не вони, а інший представник «кабельників» – Жук. Він вийшов на ударну позицію та змусив капітулювати Балухту. Так разунок став 2:0 на користь «ХІТа», і Ярослав Пєсоцький був змушений ризикувати та переходити на гру з п’ятим польовим. І треба сказати, що майже одразу цей розіграш зайвого гравця приніс свої плоди. На 33-й хвилині Зеленкевич прострілив на «п’ятачок», і Зеленський зміг там виграти боротьбу, після чого зробив по воротах Сіріцького. Цей удар став результативним, і у сумчан з’явилась надія на порятунок. Тому, і не дивно, що північні слобожанці намагались одразу зробити рахунок рівним. Проте, всі їх зусилля перекреслив Жук, який на 38-й хвилині зробив рахунок 3:1 на користь «ХІТа». А остаточно стало все зрозуміло в цьому поєдинку після того, як свій гол щабив ще і Боргун. Таким чином, рахунок став 4:1 на користь «ХІТа». Хоча міг він стати і 5:1, якби Жук забив 10-метровий за фол Зеленського, який, до речі, ще й отримав червону картку. Проте, Жук пробив повз ворота і втратив можливість оформити хет-трик. Тим не менш, і так було зрозуміло, що саме «ХІТ» стане другим фіналістом FAVBET Кубку України, де складе компанію «Продексіму».

Також читайте:   «Галицька здоба» вийшла у плей-оф Другої ліги України (відео)

АФФК «Суми» (Суми) – «ХІТ» (Київ) – 1:4
Голи: Зеленський (33) – А. Борсук (10), Жук (30, 37), Боргун (39)
АФФК «Суми»: Балухта – Катеринін, Ессаргіні, Фетько, Зеленський – Зеленкевич, Гурєєв, Ігумнов, Острога – Сметаненко
«ХІТ»: Сіріцький – Колесников, Школьний, Педяш, Журба – І. Борсук, Жук, А. Борсук, Боргун – Поночовний
Попередження: Зеленський (19), Ігумнов (20), Сметаненко (29), Фетько (38) – І. Борсук (14)
Вилучення: Зеленський (40)
На 40-й хвилині Жук («ХІТ») не реалізував 10-метровий (мимо)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*