«Галицька здоба» з перемоги стартувала в «Кубку Весни 2021»

Прем'єрна перемога в Кубку Весни

Вчора, 14 квітня, на штучному майданчику «Знесіння» свої виступи у «Кубку Весни 2021» розпочала наша команда. Суперником «пекарів» був колектив FC «Bercut». До цього очного протистояння команди ще жодного разу не зустрічалися між собою. Забігаючи наперед, зазначимо, що поєдинок вдався.

Інтрига в грі трималася до фінального свистка арбітрів цієї гри. Хоча, до гри явним фаворитом пари були підопічні Сергія Тригубця.

Через ушкодження «коуч» у цій грі участі не брав і дуже сильно розізлився на своїх підопічних у перерві, коли вів серйозну розмову з ними.

Розпочали сезон на відкритих майданчиках наші гравці краще не придумаєш. Не встигла стрілка годинника зробити один оберт, як Богдан Стефанків рахунок у зустрічі відкрив. Здавалося, далі «пекарі» будуть лише нарощувати свою перевагу, але цього не було.

Витерпівши стартовий натиск ФК «Галицька здоба», гравці команди-суперника також почали огризатися. Забий «беркутівці» хоча б половину своїх моментів, то рахунок до перерви був би десь 5:5. А так пішли відпочивати команди за рахунку – 1:1. Під кінець першої двадцятихвилинки відзначився Іван Герман.

Також читайте:   Футбол. Відбір до Євро-2016. Люксембург 0:3 Україна (відео)

Розмова з Сергієм Тригубцем у перерві наших гравців не збудила. «Пекарі» й на далі грали погано, багато помилялися, не забивали стовідсоткові моменти й найголовніше пропускали разючі контратаки суперника. Добре, що на останньому рубежі «червоно-жовтих» неодноразово рятував спершу Ярослав Шуптар, а потім Святослав Обрембальський, який став одним із героїв зустрічі. За рахунку 2:2 молодий кіпер виручив «Галицьку здобу» тоді, коли м’ячу вже було ніде діватися окрім сітки воріт, а у наступній атаці Данило Сивак класним ударом із-за штрафної таки зумів вирвати перемогу для ФК «Галицька здоба».

До цього за нашу команду забивав Андрій Коваль, а за суперника відзначився, згадуваний вище, Іван Герман.

3:2 – перемога, але гра нашої команди бажає бути кращою. Якщо будемо допускатися таких дитячих помилок і в наступних матчах, то заповітного кубка нам не бачити.

У ще одному поєдинку групи «А» друга команда «Знесіння» несподівано розгромила МФК «Чигирин» – 8:3.

Склад: Шуптар, Обрембальський, Стегніцький, Коваль, Сивак, Стефанків, Яблонський, Партика, Журавчак, Бішко.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*