Коронавірус і Воробус. Із чого все починалося? - Блог про Львів

Коронавірус і Воробус. Із чого все починалося?

covid 19

На жаль, але епідемія коронавірусу триває й кожного дня від цієї недуги гинуть люди. Проте, я й досі дивуюся як люди зловживають елементарними правилами безпеки. Це стосується дистанції у торгівлі, перебуванні в приміщеннях, транспорті й так далі в масках.

Для чого носити маску, якщо її опускати на бороду, натягати на голову? Ви не те що наражаєте на небезпеку себе, а оточуючих, які поруч із вами. Як виявилося, людина без симптомів може бути перенощиком цієї зарази навіть не здогадуючись про це. Ви собі спокійно підете додому, а люди, які перебували біля вас через деякий час можуть померти.

Коронавірус не оминув і мою родину, тому я, як ніхто інший, можу розповісти нашим читачам про особливості перебігу цієї недуги.

Отже, розпочну з того, що ваш автор вже перехворів на «корону», але перебігу хвороби я навіть не відчув. Це показали антитіла, які були виявлені у моєму організмі. Їх достатньо таки багато. Хмм, коли ж я міг мати в собі «корову»? Коли був у Єгипті чи ще раніше? Імунітет у мене хороший, постійно ганяю на велосипеді, граю у футбол, тому, можливо й не відчув що із мною щось не так. Про аналізи, до слова, я буду говорити у наступних публікаціях. Які вони є, що краще здавати й так далі?

Також читайте:   Чи вживатимуть пиво українці після його подорожчання?

Сьогодні ж про хворобу. Не буду приховувати, що захворіли у мене батьки. Так, як вони живуть разом, то само собою і коронавірус вони теж мали обоє.

Якими були симптоми? Піднялася температура: в тата до 39-ти, в мами – 37-37.5. Парацетамол допомагав лише декілька годин і далі все по кругу. Звичайно, батьки звернулися до сімейного лікаря. Він зробив тест на корону (був позитивний) і виписав таблетки, а згодом і уколи.

А тут вже треба бути дуже уважним. Якщо приймання препаратів не допомагає, то треба бити на сполох і всіма можливими шляхами шукати місця у лікарнях. А ще перед тим я би радив зробити комп’ютерну томографію. Так, задоволення це не з дешевих, але саме вона покаже яким є ураження ваших легень. Якщо більше 20 відсотків, то точно треба думати про лікарню. Не може знайти сімейний лікар, то просто викликайте швидку. Кожна хвилина дорога, тому треба поспішати.

Ще треба глядіти на «сатурацію». Якщо вона менше 95-ти, то треба задуматися над вашою подальшою долею. За задишку я вже мовчу.

Так ми лікувалися, що через кілька днів потрапили у лікарню. І слава Богу, що лягли у стаціонар. В іншому ж випадку наслідки могли бути катастрофічними. Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*