Коронавірус у Львові. Чи є вільні місця в лікарнях? - Блог про Львів

Коронавірус у Львові. Чи є вільні місця в лікарнях?

Чи є місця в лікарнях?

Тема коронавірусу є досі актуальною, тому вже на особистому досвіді розповім про особливості його лікування. Так ось, поки біда не прийде до вашої сім’ї, то не зрозумієте масштабів трагедії. Люди дійсно хворіють на коронавірус і навіть помирають.

Проводячи фактично кожний день у госпіталі, я бачив як вивозять з нього людей, яких забрав клятий вірус. Нагадую, хто не знає, від самого коронавірусу жителі планети Земля не помирають, а лише від побічних хвороб, які спричиняє цей вірус.

У сьогоднішньому пості розповім про те, як потрапити у лікарню адже, за словами чиновників, місць там немає. Подейкують, що навіть треба заплатити певну суму грошей аби тебе туди взяли.

Що робили ми? Коли відчуваєте що вам або ж вашим родичам кепсько, то треба у першу чергу телефонувати сімейному лікарю й говорити про свою проблему. Задишка, постійна висока температура повітря протягом кількох днів, погане самопочуття – це саме ті симптоми за якими вас можуть госпіталізувати. Але, як це зробити, коли нема місць?

Повірте мені, на даний момент місця у лікарнях є, найголовніше правильно описати свій діагноз. Тоді «сімейний», якого потрібно добряче «напрягти», подає запит головному лікарю поліклініки й опісля цього вже шукають місце у лікарнях міста Лева. Це зайняло нам приблизно пів дня.

Також читайте:   Про травму Воробуса, отриману у матчі з "A-Z-Techno"

Якщо ж сімейний лікар відмовляється госпіталізовувати вас або ж члена сім

Якщо ж сімейний лікар відмовляється госпіталізовувати вас або ж члена сім’ї, то треба:

– телефонувати у швидку медичну допомогу за номером «103» і казати, що вам погано, задишка і так далі;
– телефонувати на гарячу лінію «COVID 19»: урядова (1545), обласна (0800208868). І там одразу ж займуться вашим питанням.

Повірте мені, ніхто у біді точно зараз не кине.

До речі, коли виписали моїх батьків з лікарні, то перше що я зробив, так це поцікавився станом їх здоров’я, а друге – чи є вільні місця у лікарні. Будете здивовані, вони таки є, але беруть туди лише критичних хворих аби не забивати медичні заклади хворими.

До речі:

Коронавірус і Воробус. Із чого все починалося?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*