Переваги та недоліки використання професійної автомийки - Блог про Львів

Переваги та недоліки використання професійної автомийки

професійна автомийка

Першим кроком до належного догляду за транспортним засобом є підтримання його чистоти. Справді, миття автомобіля є важливою частиною буднів відповідального власника автомобіля. Незалежно від того, чи прагнете Ви збільшити вартість перепродажу транспортного засобу або продовжуєте термін його служби, важливо регулярно мити машину, щоб підтримувати її в найкращому стані та уникнути проблем у майбутньому. В кінці-кінців, чистота – понад усе.

Серед автомобілістів багато суперечок щодо того, який найкращий спосіб мити машину. Хоча деякі виступають за те, що ніхто тобі краще не помиє автомобіль, ніж ти сам, інші наполягають на тому, що єдиним способом отримати справжній чистий блиск є заїхати на професійну автомийку. У Львові, наприклад, можете заїхати на мийку по вул. Винниця, 60, я там часто мию своє авто: https://avtomyika.com.ua.

автомийка у Львові

Нижче я перерахував переваги та недоліки використання послуг професійної мийки автомобілів.

Переваги

Механічні автомийки ретельні – незалежно від того, наскільки добре Ви самі миєте і чистите, і наскільки обережні, на Вашому автомобілі все одно можуть бути плями, до яких ви не можете дістатись чи почистити їх вручну. Сучасні мийки запрограмовані на догляд за всіма частинами транспортного засобу, завдяки чому значно менша ймовірність того, що вони будуть пропускати певні ділянки під час чищення вашої машини.

Також читайте:   Топ-3 популярні сигналізації для авто - рекомендації магазину автозвуку Decibel.com.ua

За допомогою автоматизованих автомийок Ви можете швидше генерально почистити автомобіль і без Вашого фізичного втручання. Плюс, на нових автомобільних мийках, поки авто натирають воском і начищають йому шини, для власника пропонують випити кави чи перекусити.

Кращий захист фарби – оскільки мийки працюють з м’якими губками і щітками, і опісля корпус авто воскують, то фарба на Вашому автомобілі краще захищена. Це означає, що і авто буде менш схильним до пошкодження від погодніх факторів згодом.

Недоліки

Авто може не висохнути добре. Потужні вентилятори, що супроводжують автоматизовані мийки, просто не створені для розміщення всіх транспортних засобів. У менших автомобілів такого нюансу може не виникнути, тоді як більші машини можуть залишити мийку, коли половина автомобіля все ще вогка. Хоча механічна мийка може позбавити Вас від багатьох клопотів, сушарки, як правило, недостатньо розвинені, щоб виконати всю ретельну роботу.

Іноді мийки залишають на дзеркалі та лобовому склі водяні сліди, які не є естетично приємними. Ці плями можуть також відволікати увагу водія і вимагатимуть ручного допрацювання та наступного висихання.

Ну і ціна є недоліком, адже за професійні послуги потрібно платити. Але часто це значно вигідніше, ніж витрачати свій дорогоцінний час.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*