Як доставити товари з Китаю - Блог про Львів

Як доставити товари з Китаю

доставка вантажів з Китаю

Дуже багато підприємців імпортують товари з Китаю. Що стосується доставки, кожен хоче, щоб доставка вантажу була безпечною, вчасною і за адекватну ціну. Який спосіб доставки обрати?

Як і для більшості підприємств, вартість не може бути єдиним фактором, але вона, як правило, є головним та визначальним фактором. Різні методи логістики можуть суттєво змінити час перевезення та транспортні витрати. Тому нам завжди потрібно визначити, який метод буде найбільш економічно вигідним.

Способи доставки: кур’єром, повітряним чи морським транспортом, або ж звичайною поштою

  1. Експрес-кур’єр. Перевезення кур’єрською компанією буде оптимальним способом для більшості людей, які починають свою підприємницьку діяльність. Кур’єрським компаніями, які широко використовується в Китаї, є DHL, UPS та FedEx. Завдяки кур’єрській службі ви отримуєте швидкі терміни доставки та можливість онлайн-відстеження. Більшість кур’єрських перевезень займають лише кілька робочих днів, щоб прибути в будь-яку точку світу.
    Плюси: Отримайте бездоганну доставку. Все, що вам потрібно зробити, це оплатити доставку. У більшості випадків доставка є швидкою та надійною. Коли виникає проблема, існує номер для відстеження, який може допомогти вирішити проблему.
    Підводний камінь: висока вартість.

  2. Авіаперевезення вантажів. Якщо вага продуктів, що доставляються, занадто велика для кур’єрів, наприклад 500 кг., найкращим варіантом може бути авіаперевезення. При авіаперевезеннях витрати будуть значно нижчими, ніж у кур’єрських компаній. Транзитний час варіюється залежно від розкладу авіакомпаній, але загалом товари доставляються до 10 днів, що непогано. Хоча є додаткова робота пов’язана з прибуттям товару до аеропорту призначення. Вам доведеться самостійно обробляти документацію та митне оформлення (на відміну від кур’єрських компаній), що для багатьох новачків може здатися недоцільним. Звичайно, Ви завжди можете передати ці завдання для митного брокера або у транспортно-логістичну компанію за додаткову плату (наприклад, М3Cargo).
    Плюс: Невеликий час доставки.
    Підводний камінь: Необхідність оформлення документації.

  3. Морські вантажні перевезення. Пряма доставка вантажів з Китаю океаном може тривати дуже довго, але можна перевозити величезну кількість вантажів, що знижує витрати. Різноманітність вантажу, який можна відвантажити, також є основною перевагою цього режиму. Ось чому це популярний і широко використовуваний режим у логістиці. Незважаючи на тривалий термін доставки, якщо Ви плануєте роботу заздалегідь і маєте достатньо часу для очікування, морський фрахт стане вашим найкращим вибором. Як і у випадку з авіаперевезеннями, Вам доведеться подбати про документацію, митне оформлення та доставку товарів з порту на ваш склад чи об’єкт. Морські перевезення можуть бути економічними, особливо якщо Ви готові самостійно впоратися з логістикою розмитнення товарів. Крім того, найкращий спосіб обробляти великі громіздкі покупки.
    Плюс: Вартість доставки.
    Підводні камені: Тривалий час доставки, необхідність оформлення документації.

  4. Доставка поштою. Мова йде звичайну пошту Китаю (або Гонконгу), доставка може зайняти від 2 до 5 тижнів. Якщо Ви можете почекати, це найдешевший варіант для невеликих відправлень, таких як посилки. Ви можете відстежувати місцезнаходження товару в Інтернеті, але інформацію не завжди можна оновити вчасно.
    Плюс: Досить економічно.
    Підводний камінь: Небезпечно – втрачені пакети важко знайти.

Сподіваюсь, подана інформація допоможе Вам вибрати спосіб доставки товарів з Китаю, який найкраще підійде Вашому бізнесу.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*