«Галицька здоба» з перемоги розпочала відбірковий етап чемпіонату ОАКЛ 2021 - Блог про Львів

«Галицька здоба» з перемоги розпочала відбірковий етап чемпіонату ОАКЛ 2021

Є перша перемога

«Галицька здоба» з перемоги розпочала відбірковий етап чемпіонату ОАКЛ 2021.

Вчора, 27 травня, на штучному майданчику «Знесіння» наша команда розпочала виступи у відбірковому етапі нового чемпіонату ОАКЛ. Першим суперником «пекарів» стала команда «LTM».

Із перших хвилин гри «червоно-жовті» влаштували справжню облогу воріт суперника, який це протистояння розпочав без жодної заміни, а у ворота став польовий гравець. Проте, до 10-ої хвилини «розпечатати» ворота «LTM» так і не вдавалося. Навіть більше, в одній із атак міг забивати Руслан Оліярник, але свою очну дуель із кіпером «пекарів» Ігорем Пундою він програв.

На екваторі ж першого тайму підопічних Сергія Тригубця нарешті прорвало. Протягом двох хвилин гравці ФК «Галицька здоба» зуміли відзначитися чотири рази (дублі на свій рахунок записали Володимир Бобилєв та Андрій Коваль) й комфортно піти на відпочинок.

Також читайте:   Футзал. Кубок України. Фінал. Енергія-Тайм 2:1 Кардинал-Рівне

Після нього гравців «LTM» побільшало, з’явився повноцінний воротар, але це ще більше завело гравців нашої команди, які зуміли відправити у ворота суперника ще 7(!) голів. Найбільше постарався капітан Богдан Стефанків, на рахунку якого покер, дублем відзначився Тарас Бішко. Ще один гол на рахунку Олега Гаврищишина, для якого він став прем’єрним у футболці «пекарів».

У підсумку, 11:0 – перемога ФК «Галицька здоба», яка дозволила вийти в одноосібні лідери кваліфікаційного раунду групи «А».

ФК «Галицька здоба» – «LTM» – 11:0 (4:0)

ФК «Галицька здоба»: Пунда – Махинька, Чекаленко, Тригубець, Стефанків, Бобилєв, Стегніцький, Коваль, Бішко, Гаврищишин.

«LTM»: Федина, Синиш, Ворошило, Гук, Радь, Оліярник, Музика.

Голи: Стефанків (покер), Бобилєв (дубль), Коваль (дубль), Бішко (дубль), Гаврищишин.

Кращі гравці за версією пресслужби: Богдан Стефанків – Василь Радь.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*